"Бесплатен" одмор од туристичките агенции

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Е стварно попиздев денеска пак ми пратија, дека сум добитник.

Ај ве молам ако има некој мобилен од директор, менаџер, газда, шеф од Јупитер нека го постира тука или нека ми го прати по ПП.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Еј па ако не да се собереме сите добитници и да се најдеме негде низ светов на собиранка :icon_mrgr:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Штотуку и мене ми стигна mail на gmail акаунтот дека сум добитник да пратам телефон како би ми објасниле итн итн, и за малку поверував кога викам ај да проверам на кајганава ни наша некој со искуство.
И? Некој контактирал со нив или?
Иначе неможат да ми се извадат на FB зашто таму сум со друг mail логиран. И сега? Агенција за заштита на податоци или?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Блазесими...Пак сум добитник на викенд во Прага, ама овој пат со напомена дека секое неовластено копирање на пораката е заштитено со закон така што жал ми е ама не смеам да ја изнесам неговата содржина :pos:

Ars

Член од
27 ноември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
4
Јупиии, пак добив награда :tapp:. Овојпат замолив да ме избришат од нивната листа и да ми кажат од каде им е мојот e-mail. Ќе видиме што ќе се случи.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Хаха.. јас се регистрирав и истиот ден ми пишаа дека сум еден од 18-те добитници :) и го пишав бројот и ми се јавија денес.. вели СЕ е беспари само ќе си го платиш патот 100 евра + треба да си платиш осигурување како на секое патување + 10 евра пријава + ако сакаш влезници во дискотеки и водичи 20 евра... само тоа.. бесплано ти е.. wtf :mad:
џабе се израдував кога видов inbox

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Мене поодамна ми стигна, може уште пролетта некаде и во почетокот се заинтересирав но кога видов дека сепак има нешто што треба да се плати, се откажав.
И тоа во INBOX на Facebook.

Ars

Член од
27 ноември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
4
Ми одговорија од Дирекцијата за заштита на личните податоци. Ми го одбија барањето за повреда на личните податоци со образложение дека со тоа што сум се вклучил на апликацијата на Facebook, сум дал одобрние за користење на моите податоци.
А фактот што немам Facebook изгледа го изигнорираа. Убаво напишав во барањето дека немам и никогаш сум немал сметка на Facebook ама изгледа толку ги читаат барањата. Или не им е јасно дека ако немам Facebook немам пристап до тие апликации.
Ако сакам да ја оспорам одлуката, треба да поднесам тужба пред уставен суд :tapp:.

Не знам дали да му пишам на инспекторот, ама бидејки одлуката е веќе донесена, ми изгледа џабе ќе биде.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Сооонциња мои они.

Имам веќе искуство со вакви и ними слични па ми беше многу полесно овој пат.

Имено, ако се работи за 4 дена во срцето на Европа, тогаш дали се патува со спејс шатл (зошто не напишале колку саати трае патувањето до Прага?) Пишува еден од 50 - те добитници, а познавам најмалку сто луѓе што го добиле „подароков“.

И на крај краева, откако се изгорев, не одам на патување без 1000 евра. Не давам више да ме дрибла свака будала.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Продолжуваат да спамираат, овој пат и по приватни пораки на фејсбук...
http://twitpic.com/79cv1y/full

Поради тоа, интернет заедницата ќе организира интересен настан со кој ќе им оддаде почит на креативците од најдосадната Туристичка агенција во светот. Може да се пријавите тука: http://tweetvite.com/event/okupirajgojupiter :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Јас два пати добив бесплатно идење у Прага :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
^ скапо е ...него ... ја баш топ си поминав летово со јупитер на крф :D

Ваљда беше до тоа шо бев нонстоп пијан :))))

V

Vollstandig

Гостин
^ скапо е ...него ... ја баш топ си поминав летово со јупитер на крф :D

Ваљда беше до тоа шо бев нонстоп пијан :))))
Е па за на крв бараја 300 евра шо значи 100 пати поскапо е кај тебе:)))

120 евра не е многу за пат, спиење јадење итн, кога во склоп на други туристи си. Да одиш индивидуално е друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom