"Бесплатен" одмор од туристичките агенции

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Е па за на крв бараја 300 евра шо значи 100 пати поскапо е кај тебе:)))

120 евра не е многу за пат, спиење јадење итн, кога во склоп на други туристи си. Да одиш индивидуално е друго.
Исто бараа и за крф ...120еур ...+на пристаниште уште по 4 или 8 еур ни земаа за траект као бонус ...не сум сигурен ...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447

• BANSKO-here we come!

ДИМЧЕ !

ТИ си еден од среќниците, кои добија можност да користат ПЛАТЕНО СМЕСТУВАЊЕ во ХОТЕЛ 4* во Банско!! И тоа само затоа што Вашиот пријател од FB играше кај нас.
    Убаво си прочита! Да Да!

Не се збунувај, сега ќе ти објаснам!

На Facebook игрите поставени од Јупитер Македонија,твојот пријател те препорача за наградното барабанче во кое тој учествувал за да добие повеќе обиди за вртење. Нашата апликација системски избира 5 негови пријатели кои ги наградува со привезоци, шољи за чај и маици за да и они учествуваат во играта.

Но, ТИ не мораш да вртиш како него,ТИ одиш директно на зимовање …Честиткииии!

**Наградата е дел од ПРОМОТИВНИТЕ викенди за нашатa нова програма“WINTER BREAK -BANSKO” и вклучува платено сместување 4 дена во хотел со 4* во БАНСКО

Вака сега:
    Терминот за патувањето е 19.01-22.01.2012год.- 4 дена лудории во најдобриот зимски центар во Бугарија.
    Бидејќи сум сигурна дека сакаш да ја искористиш наградата, во повратна порака на оваа е-маил адреса, можеш да ми го испратиш твојот телефонски број за да можам подетално да ти објаснам како
Абе да не има некој добиено за у банско исто... па да ми прави друштво? :icon_lol:

Не сте фер со темава таман се израдував ќе идам кај Гергана :pos:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Абе да не има некој добиено за у банско исто... па да ми прави друштво? :icon_lol:

Не сте фер со темава таман се израдував ќе идам кај Гергана :pos:
Не ја сум за во Прага...ти изгледа од новите си,а ? Ќе почекам и за Банско, до сега три пати добив за Прага :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сите испоотидовте, а мене ни за до Батинци ми нема стигнато :(

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сакаш да те препорачам? Верувам нема да те одбијат :pos:
Кога ќе ми текне еднаш дома ни стигна писмо само не знам дали беше од овие, или па од некои други ама сега ребрендирани во Јупитер... 10 дена во Доминиканската република за двајца, да се јавиш на број и после ти викаат се да си платиш :pos: Добро има некој нормален што си платил? Уствари според некоја логика, сигурно некои се имаат насанкано, да било спротивното немаше да спамираат секој ден со мејловиве.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
И ти знаеш каде... батинци... (y)

А да им оставам број? :icon_mrgr: ќе и се пуштам на секретарката :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И ти знаеш каде... батинци... (y)

А да им оставам број? :icon_mrgr: ќе и се пуштам на секретарката :pos:
Па комплекси ми набивте, Прага, Банско... нешто барем за мене не барам многу :oops:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Па комплекси ми набивте, Прага, Банско... нешто барем за мене не барам многу :oops:
Ја на двата мејла добив награда од Јупитер, па ќе бидам љубезна едната ќе ти ја дадам на тебе :pipi:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ситауација ..

сам во бањско:place:

Kajgana Shop

На врв Bottom