Бермудски триаголник

Член од
23 февруари 2008
Мислења
19
Поени од реакции
1
mislam deka toa e nekoja vremenska dupka kade sto
ili si vo minatoto ili idninata
ili si vo nekoj paralelen svet
pojke sum za vtorovo

DespaiR

Narc0tic
Член од
5 октомври 2007
Мислења
205
Поени од реакции
1
Абе се скинаф читање и се скинаф од смеење.
Дада таму овие луѓево ке потонет, ке ги голтнит морево и незнам ти шо.И Ке одет во една друга ера и ку*ци палци.Абе сејте мирни секој ден по 10 бродови и авиони поминвет и нишо не им е.
Да и таму НЛО имат и ги земет луѓево и ги испитвет!!! :pos2: :pos2:

U

UnholY

Гостин
Абе се скинаф читање и се скинаф од смеење.
Дада таму овие луѓево ке потонет, ке ги голтнит морево и незнам ти шо.И Ке одет во една друга ера и ку*ци палци.Абе сејте мирни секој ден по 10 бродови и авиони поминвет и нишо не им е.
Да и таму НЛО имат и ги земет луѓево и ги испитвет!!! :pos2: :pos2:
Добро бе, оти си толку забеган?
Прочитај малку шо се пишувало на темава па тогаш коментирај....
Поминуваат секој ден и ништо не им е, а се имаш ли информирано колку бродови и авиони претходно имаат таму исчезнато....
Затоа е и темава ставена тука во мистерии...

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Мистериите за бродовите кои исчезнале се разоткриени. Исто и за авионите... порано науката не се занимавала со Бермудскиот триаголник па се сметало за мистерија, сега повеќе не е. Има документарнии филмчиња кои многу добро обаснуваат што се случувало во тој толку мистериозен триаголник. Целосно го изледав само за бродовите.... така да одбите ги нив од мистериите.

DespaiR

Narc0tic
Член од
5 октомври 2007
Мислења
205
Поени од реакции
1
Добро бе, оти си толку забеган?
Прочитај малку шо се пишувало на темава па тогаш коментирај....
Поминуваат секој ден и ништо не им е, а се имаш ли информирано колку бродови и авиони претходно имаат таму исчезнато....
Затоа е и темава ставена тука во мистерии...

Abe fraer jas znam dekA mnogu avioni i brodovi imaat isceznato tamu.Ama znajs kolku avioni i brodovi nemaat isceznato?!
Aku isceznuvase sekoj brod i avion so ke pomini tamu..
ZNam deka e neso magnetno pole ama sigurno nemat tamu marsovci so ke "cepat" informacii od nas.Ili deka od tamu se vleguva vo drug svet!

Член од
7 ноември 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
znam samo deka koj pominal od tamu nikoj ziv ne se vratil idat lugjevo i posle ni traga ni glas od niv a sto se desava tamu veze neam!

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
vcera imase glup film za bermudski trijagolnik zasto vikam glup zasto vo ova vreme e smesno da se kaze deka na ovaa planetaima nerazjasneti misterii kako ovaa;postojat samoraboti koi ne se eksponiraat mnogu vo javnost za da ima interesni temi za na medium ,film,muabet i sl.
Нема неразјаснети мистерии...
Хм,би рекол дека нема разјаснети мистерии..
-Се знаат само 10% од Амазонската Прашума(останатите 90% веројатно ке се дознаат коа ке ја уништат цела)
-Воопшто не ни се испитани поголемите длабочини на океаните,бидејки притисокот е преголем и досега нема материја на земјата која би го издржила
-Испитани се највеке 5км под земјината површина,а до јадрото има уште само 6387!!!
-Секојдневно се откриваат нови видови организми за кои претходно сме биле сигурни дека нема шанси да постојат...
-Самиот мозок на човекот сеуште не е ни блиску до доволно испитан и не се знае како функционира...
И сеа ке ми кажеш дека нема мистерии на нашата планета?

S

StormRage

Гостин
е вака народе јас глеав една емисија пред извесно време... имаше еден пилот кој летал со мало авионче и одел за санфранциско и така врвел над бермудскиот триаголник... и рече дека пресметал дека требит да стигнит таму за околу 2 сати но во делот од бермудскиот триаголник рече дека му излегло нешо ко дупка во облаците и влегол право таму... кажа дека се сеќават само на некоја бела светлина и како се појавил над сан франциско за 2 минути... ова го гледав немојте ненормален да ме прајте ама се е можно

Член од
18 март 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
mislam deka edna od najgolemite misterii na denesninava e KAKO MAKEDONSKIOT NAROD USPEVA DA PREZIVEE :toe:

Член од
16 октомври 2007
Мислења
16
Поени од реакции
1
mislam deka edna od najgolemite misterii na denesninava e KAKO MAKEDONSKIOT NAROD USPEVA DA PREZIVEE :toe:
дечкото има право, една од најголемите мистерии е како ние воопшто опстојуваме ... :pos2:

Член од
17 март 2008
Мислења
157
Поени од реакции
2
ja pa pred nekoe vreme gleav eden film na a1...moze i vie go gledavte na 3 dela bese...i otkrija na kraj deka amerikancite go predizvikale toj bermudski triagolnik so toa sto nekoja mornarica izgradile nesto na dnoto na okeanot i toa go predizvikuvalo nekoi magnetni branovi sto bilo i pricina za isceznuvanjeto na brodovite,avionite i tn...a isto taka na filmot imase i neso kako patuvanje niz vremeto ama stvarno ne mi bese jasno...a dali stvarno amerikancite imaat vrska so bermudskiot triagolnik toa ne znam:toe:

Член од
18 март 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
slusajci gi amerite , daleku stignavme ... celoto covestvo voopsto ... uspeaa da ne ubedat deka sletale na mesecinata , pa za raboti kako triagolnici , kvadari i razni geomtriski tela , kolaj rabota :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom