Бермудски триаголник

Епа ако не постои црвја дупка според тебе, како ќе го објасниш бермудскиот триаголник?

jas nemozam da tvrdam nisto :)... jas mozam da iskazam moe mislenje... koe e deka ima golemo magnetno pole koe gi privlekuva sekoj avion,brod,podmornici i slicno i zatoa nema preziveani i zatoa se gubi sekakov signal... no moze da e i worm hole :) neznam... za worm holes mojte da najte pojke na internet... teorija od ajnstajn ima isto taka za worm holes

Целата земја представува еден вид магнетно поле,тоа се гледа прку "магијата"на компасот.А да сето тоа со магнетното поле е поврзано и со бермудскиот триаголник таму во тој простор се губи секаков сигнал(како што светлината се губи во црните дупки)не знам точно поради која поврзаност ама сепак постои.Ама сепак не ми е јасно како покрај толку сателити,снимки од земјава тоа се уште да остане една мистерија.

А да не знае некој од вас некоја книга за бермудскиот триаголник?
Многу ме интересира за него и од секогаш сум сакала да дознаам нешто повеке само што сум ја подзаборавила таа тема.Може и предлози за филмови со него ако има.Поздрав и фала.

mene trijagolnikov ne mi e misteriozen

The same, едно магнетно поле на земјата, односно место каде што привлечната сила на земјата е поголема од стандардната.

ja znam deka koa ke se pomine od tamu se isceznuva iam slusnato kao demek nekoja isceznala pa ja nasle ko malo dete u indija ama pa od kaj znaele deka e ona svasta lol

А да не знае некој од вас некоја книга за бермудскиот триаголник?
Многу ме интересира за него и од секогаш сум сакала да дознаам нешто повеке само што сум ја подзаборавила таа тема.Може и предлози за филмови со него ако има.Поздрав и фала.

Za kniga ne znam ama bi ti ja preporacal mini serijata ''The Triangle'' , taa se zanimava so ovaa tematika . Jas ja nemam gledano ama eden drugar mi kazvese deka bila interesna .

Za kniga ne znam ama bi ti ja preporacal mini serijata ''The Triangle'' , taa se zanimava so ovaa tematika . Jas ja nemam gledano ama eden drugar mi kazvese deka bila interesna .

Јас сум ја гледал
b.gif
"The Triangle" (2005) (mini), супер е, ви ја препорачувам на сите. Тоа е уствари мини серија од 3 епизоди или повеќе како филм од три дела. Има одлична актерска екипа и многу добри ефекти како за тв серија. Нема да ви ја кажам теоријата што се разработува околу триаголникот за да не ви го расипам гледањето...

The same, едно магнетно поле на земјата, односно место каде што привлечната сила на земјата е поголема од стандардната.
magnetnoto pole nema veza so tamosnite slucuvanja me mrzi da pisuvam sega vo naredna prilika ke ti elaboriram sto s slucuva tamu

Ај некој нека стави линк за повеќе податоци за бермудскиот триаголник. Ве молам ако знае некој нека каже.

Јас сум ја гледал
b.gif
"The Triangle" (2005) (mini), супер е, ви ја препорачувам на сите. Тоа е уствари мини серија од 3 епизоди или повеќе како филм од три дела. Има одлична актерска екипа и многу добри ефекти како за тв серија. Нема да ви ја кажам теоријата што се разработува околу триаголникот за да не ви го расипам гледањето...

само да го догледам 3тото цд и закон ке биде.
ептен психоделично филмче :helou:

фала за препоракта ... сум ја прочитал... солидна оцена 4-ка :):salut:

vcera imase glup film za bermudski trijagolnik zasto vikam glup zasto vo ova vreme e smesno da se kaze deka na ovaa planetaima nerazjasneti misterii kako ovaa;postojat samoraboti koi ne se eksponiraat mnogu vo javnost za da ima interesni temi za na medium ,film,muabet i sl.

Според мене бермудскиот триаголник е мајголема мистерија на планетава во која илјадници луѓе го изгубиле животот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom