- Член од
- 4 декември 2007
- Мислења
- 119
- Поени од реакции
- 4
Епа ако не постои црвја дупка според тебе, како ќе го објасниш бермудскиот триаголник?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mene trijagolnikov ne mi e misteriozen
А да не знае некој од вас некоја книга за бермудскиот триаголник?
Многу ме интересира за него и од секогаш сум сакала да дознаам нешто повеке само што сум ја подзаборавила таа тема.Може и предлози за филмови со него ако има.Поздрав и фала.
Za kniga ne znam ama bi ti ja preporacal mini serijata ''The Triangle'' , taa se zanimava so ovaa tematika . Jas ja nemam gledano ama eden drugar mi kazvese deka bila interesna .
magnetnoto pole nema veza so tamosnite slucuvanja me mrzi da pisuvam sega vo naredna prilika ke ti elaboriram sto s slucuva tamuThe same, едно магнетно поле на земјата, односно место каде што привлечната сила на земјата е поголема од стандардната.
Јас сум ја гледал"The Triangle" (2005) (mini), супер е, ви ја препорачувам на сите. Тоа е уствари мини серија од 3 епизоди или повеќе како филм од три дела. Има одлична актерска екипа и многу добри ефекти како за тв серија. Нема да ви ја кажам теоријата што се разработува околу триаголникот за да не ви го расипам гледањето...![]()
фала за препоракта ... сум ја прочитал... солидна оцена 4-каZa kniga ne znam ama bi ti ja preporacal mini serijata ''The Triangle'' , taa se zanimava so ovaa tematika . Jas ja nemam gledano ama eden drugar mi kazvese deka bila interesna .