Бела ноќ - 17.09.2011

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Кој хип хоп артисти ќе учестуваат на "Бела ноќ" во Скопје има ли некој информации?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.081
Поени од реакции
25.200
Убав помин на сите и бојкотирајте го Мирко Попов. Иначе од искуство ви препорачувам да не излезете со кола од пијани будали кои манијакално возат. Иначе настанчиња како што ги има на Бела Ноќ во Скопје ги има скоро 365 дена во годината. Десонанз, Скопје Џез Фестивал, Синедејс, МОТ иако претеруваат со картите од 300 денари ептен педерски за нешто што се нарекува МЛАД ОТВОРЕН Театар, Виноскопи, Пиволенди, Скопско лето, Здраво млади, изложби, промоции на книги, мал милион свирки. И кога скопјанец ќе ми се пожали дека немало што да се прави во градот му викам да оди во Пехчево оти таму е Лас Вегас. На жалост од сите места што се на програмава, најпосетени сепак ќе бидат кафичите, кафаните и биртиите што послеско внатре тоа подобро. Добро, не дека и јас не си ги љубам такоџе ама на толку многу настани во еден ден од кои дел вклучуваат и бесплатни влезови жално е да си ултра сељо.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Дај кажете страни со галерии слики освен Кадевечер, Зазабава ... ?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
УА за сељаците на плажа камени мост што наплаќаа 100 денари за влез дури и во 5 сабајле... И кога им викам дека ова е "Бела Ноќ", се' е безпари и нигде не пишуваше дека ќе се плаќа карта, ми викаат "пишуваше најдоле...".

Најдоле, my ass. Боље да не го ставаа евентов како дел од Бела Ноќ отколку да се сељачат.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Толку многу ти се допадна?
Секоја година ми е убаво. Скопје е раздвижено, имаш на секој чекор настан, стара чаршија е преполна, кафичите работат цела ноќ не ги затвораат во еден. Живо е Скопје.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
мене па ништо посебно , кафичите работеле цела вечер... па и дискотеките работат .. у главно се ми е исто само со многу повеќе гужва

Kajgana Shop

На врв Bottom