Бела ноќ - 17.09.2011

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Дефинитивно идам во кул парк пред КИЦ на Silicon Carne,Fonija иThe Glasses

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Нека викнат некој добар DJ или пеач/ка па да се исплати и одењето. А вака да се бутам во автобуси, да плаќам такси и слично, не бива. Првата година мислам дека беа некоја позната америчка група (Linkin Park, Green day така нешто беше). David Guetta наместо во охрид можеа на Бела ноќ во Скопје да го донесат :D .

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Нека викнат некој добар DJ или пеач/ка па да се исплати и одењето. А вака да се бутам во автобуси, да плаќам такси и слично, не бива. Првата година мислам дека беа некоја позната америчка група (Linkin Park, Green day така нешто беше). David Guetta наместо во охрид можеа на Бела ноќ во Скопје да го донесат :D .

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Од година на година се менуваат во врска со бела ноќ а на граѓаните више им епреку глава од бела ноќ...Нека направат нешто поинтересно и мислам дека повеќе не имаше за натпреварот со Шпанија и Македонија него што ќе ги има денес.Првата година беше интересно сега воопшто не е.Кој и да иде нека си помине убаво:)

Треба да направат нешто поразлично и позанимливо !

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.805
Поени од реакции
11.419
Вечер сите летви за сабајле се бело да ви се гледа т.е. ефекатот на бела ношт биде комплетен! Се гледаме низ Скопјево...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дајте предлог за Бела кафана? :icon_lol:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ваљда јас ќе бидам од ретките кои ќе идат на изложби, проекции на филмови и слично. Пијаничишта едни! :icon_lol:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Иди во парк на проекциите, другите не вредат да се посетат :)
Тоа сигурно. Плус до МКЦ ќе појдам да видам шо има.

Ај кој видам - здравје. Поздрав, омладинци.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Грешка си Kings Of Leon беа. И топ беше.:pipi:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Е зашто не викнат некои како нив и оваа и следните години за да биде уште топ. А вака нема нешто што би ме привлекло да одам. Само ќе си ја малтретирам колата и ќе трошам нафта.

Мене ќе ми дојде исто како и следната сабота. Истото ќе го видам и доживеам. Дал вечер или следна сабота-исто ми е... :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Е зашто не викнат некои како нив и оваа и следните години за да биде уште топ. А вака нема нешто што би ме привлекло да одам. Само ќе си ја малтретирам колата и ќе трошам нафта.

Мене ќе ми дојде исто како и следната сабота. Истото ќе го видам и доживеам. Дал вечер или следна сабота-исто ми е... :D
Се согласувам со тебе. Знам Коце со Мик Џегер нешто правеле прелиминарни договори за настап на плоштад, ама изгледа многу пари побарал овој. А баш штета. Тогаш ќе вредеше да се потроши нафта за настанот.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Се согласувам со тебе. Знам Коце со Мик Џегер нешто правеле прелиминарни договори за настап на плоштад, ама изгледа многу пари побарал овој. А баш штета. Тогаш ќе вредеше да се потроши нафта за настанот.
Тогаш ако треба и од Гевгелија ќе тргам...верувам во иднина ќе донесат некоја голема ѕвезда.

П

Паган-др

Гостин
Волонтирав, мкнев звучки etc. и сеа ќе седам дома. :)

Може да пројдам после на Славе, ама ништо не е сигурно.

Kajgana Shop

На врв Bottom