Violent Femme
I am as lovely as a dream in stone..
- Член од
- 27 мај 2011
- Мислења
- 725
- Поени од реакции
- 525
Дефинитивно идам во кул парк пред КИЦ на Silicon Carne,Fonija иThe Glasses
Нека викнат некој добар DJ или пеач/ка па да се исплати и одењето. А вака да се бутам во автобуси, да плаќам такси и слично, не бива. Првата година мислам дека беа некоја позната америчка група (Linkin Park, Green day така нешто беше). David Guetta наместо во охрид можеа на Бела ноќ во Скопје да го донесат .
Иди во парк на проекциите, другите не вредат да се посетатВаљда јас ќе бидам од ретките кои ќе идат на изложби, проекции на филмови и слично. Пијаничишта едни!
Тоа сигурно. Плус до МКЦ ќе појдам да видам шо има.Иди во парк на проекциите, другите не вредат да се посетат
Грешка си Kings Of Leon беа. И топ беше.Нека викнат некој добар DJ или пеач/ка па да се исплати и одењето. А вака да се бутам во автобуси, да плаќам такси и слично, не бива. Првата година мислам дека беа некоја позната америчка група (Linkin Park, Green day така нешто беше). David Guetta наместо во охрид можеа на Бела ноќ во Скопје да го донесат .
Се согласувам со тебе. Знам Коце со Мик Џегер нешто правеле прелиминарни договори за настап на плоштад, ама изгледа многу пари побарал овој. А баш штета. Тогаш ќе вредеше да се потроши нафта за настанот.Е зашто не викнат некои како нив и оваа и следните години за да биде уште топ. А вака нема нешто што би ме привлекло да одам. Само ќе си ја малтретирам колата и ќе трошам нафта.
Мене ќе ми дојде исто како и следната сабота. Истото ќе го видам и доживеам. Дал вечер или следна сабота-исто ми е...
Тогаш ако треба и од Гевгелија ќе тргам...верувам во иднина ќе донесат некоја голема ѕвезда.Се согласувам со тебе. Знам Коце со Мик Џегер нешто правеле прелиминарни договори за настап на плоштад, ама изгледа многу пари побарал овој. А баш штета. Тогаш ќе вредеше да се потроши нафта за настанот.