Бегате или продолжувате да се карате?

  • Креатор на темата Lady
  • Време на започнување
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Се карам до крај .. еб*м му мајката , некој така кога ме провоцира и ми тресе глупости може и нешто лошо да му направам ..
 

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.017
Поени од реакции
1.133
Абе одам до крај.. доколку мислам дека сум во право. Побудалиот попушта. Што ако со секој што се расправаме му викам.. ок, во прави си.. само будала ќе те направат. Треда да се оди до крај.. да имаш имаш цврст карактер и да си упорен.. доколку сакаш да успееш во нешто и да те почитуваат.
 
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
никогаш не бегам од кавги...па дури и јас да сум виновна.A најмногу мразам кога сред кавга некој го прекратува муабетот (всушност бега од расправијата) секогаш сакам да одам до крај без разлика дали ке "издвојам победа" или не :wink:
 

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.749
Поени од реакции
1.855
Тоа што имам да кажам го кажувам, била правата или кривата во ситуацијата, сеедно. После тоа, напорна ми е секаква понатамошна дискусија, па ваљда краен одговор е дека бегам од карање ... :toe:
 

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Попаметниот попушта- и волот влезе во кланицата:pos:
Ако сум сигурен дека сум во право идам до крај, го превртувам целиот муабет, кружам исправувам криви дрини, вулгарностите не ги употребувам пробувам на најмирен начин да докажам дека сум во право АКО СТВАРНО СУМ а ако сватам дека сум јас крив дигам раце и кажувам како што е
 
Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
raspravata prodolzuva do kraj, ako veke e zapocnata ke se odi do kraj. Ako sum vo pravo ako trebai dva dena ke ubeduvam, a ako ne sum vo pravo se povlekuvam
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.677
Поени од реакции
13.291
не сум некој кој сака да се кара (освен со брат ми)
 
Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Кажувам јасно и гласно што мислам и се зависи од тоа со кој се карам Најчесто сакам мојот збор да биде последен али ако тоа не е вредно за било каков понатамошен коментар едноставно само СТОП и заминувам!Тоа не го сметам за бегање!
 

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Kakvo beganje! Nema beganje ima da go branam mojot stav makar i pogresen bil. Pa ako begam od nekoja raspravija denes utre od sto li ke begam , opsto kazano. Mozebi popustam malku ali samo malku i tolku,nema beganje treba sda se bide karakter da se istrae.
 

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Begam, ako vidam deka nema kraj i sl.
 

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
pa ako sum kriva, ako ne sum u pravo begam i toa kako :icon_bigg ama koa znam deka sum u pravo...se karam dodeka ne dokazam deka e taka :)
 

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Lady напиша:
Pocnala raspravija so nekoj tvoj blizok i poleka pocnuva da se vzeshtuva rabotata... Drugata strana cvrsto e ubedena vo svoeto i ne saka ni da ve soslusha..... Sto pravite, begate dodeka ne se smirat strastite ili uporno prodolzuvate da se nadvikuvate?
Dali beganjeto go praktikuvate i koga od vas se bara objasnuvanje za situacija vo koja 100% ste vinoven za raspravijata?:smir:

прибидејки имам мирна душа не уживам мн. мн. да делам правдина или да се карам надвикувам и да сум во право или да ми солат памет вака , вака, вака ...имам толеранција и трпение ..и си кутам до одредена граница :helou: Но ако ме погоди кај што не треба не да бегам не да е другата страна убедена дека е во право туку ке зажали што воопшто се обидела да дели правидна со мене..Крај немилосрден :smir: се си има своја граница...А ако некој ја пројде:violent1::pos2:
 

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Кажувам еднаш што имам да кажам...А после не бегам, него игнорирам, затоа што у спротивно, во афект, сигурно ќе истресам многу нешта за кои после ќе жалам.
А во случај кога јас сум крива, ако сметам дека може да ме ислуша пробувам да ја разјаснам ситуацијата..Е сеа ако толку сум ја оплескала работата па немам како да се оправдам, онда си фаќам магла:toe:
 

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не бегам а можеби тоа е и проблем затоа што ако знам да прекинам би имал помалку кавги по дома ама едноставно не можам да попуштам.
 

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
У принцип не се расправам ако мислам дека сум си кажала се што сум сакала.Ама ако нешто не ми е по ќеф,се расправам и тоа ....
 

Kajgana Shop

На врв Bottom