Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување
Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Ако не можеш да ги убедиш, ЗБУНИИ ГИ.
Првите 2-3 реченици се обидувам да разјаснувам, после...:icon_lol:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Јас сум прва за расправии и карање...По природа сум конфликтна личност и нема шанси да се повлечам од расправија, туку напротив знам да ја направам многу жестока... :D
Лошото е што често во такви моменти кажувам тешки зборови, во бес и лутина и после ми е криво...

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Па зависно од кого е предизвикана кавгата.
Јас многу ретко решавам да се карам оти ептен ми се руши расположението после кавга.
Но кога ќе решам да се карам тоа значи дека нешто стварно ми дошло преку глава па затоа и сум почнала да се реагирам така.
Додека не ја дотерам правдината.
И тогаш многу се изненадуваат од мене.

maricka

...
Член од
2 ноември 2009
Мислења
175
Поени од реакции
486
Не сакам да се карам, но кога ќе дојде до тоа, се карам, па после ми е многу многу тешко. И доколку сум била во право, пак јас барам извинување, не сакам некој да се чувствува лошо поради мене. Како се вели тоа: обиди се една минута во момент да бес да преќутиш, него цела недела да се осеќаш лошо поради тоа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.495
Поени од реакции
11.447
ауууууу не престанувам дур не се расчистат работите до крај ма да послем 15 мин ми поминува али јако имплусивен сум

B

Black Guard

Гостин
Ретко се карам ама кога тоа се случува настрана од мене посебно кога сум во право,најмногу мразам на здрав мозок будала да ме прават-ете тоа иритира и ме навредува демек ќе го свртам овој со детска финта..хех

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кој видел аир од карање? Мислам дефинирајте карање? Ако мислите на карање како спорт у кој појак е тој шо има поголем вокабулар на погрдни зборови, ондах секако дека се повлекувам ( и мејби ќе ве чуди али се повлекувам триумфално - некако надмоќно се осеќам у тој момент). Башка карањето не ми годи физички. Шо знам, не ми годат негативни вибрации и затоа секат се залагам за дискусија, со факти, со цивилизиран радио тон на гласот у фејс ту фејс варијанта и за чудо ми успева.
Не се осеќам ко мекуш ако на урлање вратам со мирен тон, туку напротив ко шизик од Човек. Пробајте.

Kajgana Shop

На врв Bottom