Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Ако сум прав во кавгата одам до крај, никако не откажувам.
Ако сум крив, се обидувам да свртам се на моја страна, ако не бива во тоа, или ке преќинам со кавгата, или бегам :)

Член од
13 февруари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
1
Кога ќе почнам да се карам одам до крај без разлика на околностите и никогаш не се откажувам:)

Член од
10 март 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Hehe...ne begam sekoj pat se karam do kraj...

And I know when I die you`ll be on my mind and I`ll love you...ALWAYS...

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Карање до КРАЈ! п0зззз

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
секогаш се карам до крај:toe: што и да сум направила имало причина и не можам да попуштам така лесно.:nenene: што да правам лав сум се борам до крај:zver:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
И јас секогаш се карам до крај.Немам причина да бегам кога сум во право или мислам дека сум во право.Никогаш не бегам и многу мразам кога некој ќе прибегне од кавга со што на тој начин работите остануваат недокажани.

G e G o-junior

Killing Loneliness
Член од
30 јануари 2007
Мислења
305
Поени од реакции
4
Зависи со кого се карам .... ако се карам со наставник бегам , несакам да ја направам проблеми со наставник , а ако се карам со друг останувам до крај

S

StormRage

Гостин
најчесто се дешават да се скарам со баба ми така да останувам до крај... се борам до последната капка крв :vozbud:

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Во суштина никогаш не бегам од распривијата него си ја терам до крај зашто секогаш мислам дека сум си јас во право, а иначем мразам личности кои бегаат и ги оставаат недовршени работите.

word

Експресија...
Член од
2 октомври 2007
Мислења
298
Поени од реакции
3
Јас би продолжил патот:toe:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Повеќе гледам да избегам,но веќе кога ќе ме изнервира ептен тогаш продолжувам :)

Член од
17 март 2008
Мислења
157
Поени од реакции
2
teram do kraj...mn sum tvrdoglav i nikogas ne popustam u karanica...taka da nema sansi da izbegam:icon_bigg:icon_bigg

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ко прво не ни сакам да се карам.Било за што.Особено па не со драги личности. Ама некад мораш. Е тогаш ако вреди нештото за карање ок али ако некоја безвезна работа...ништо.

А

Ајсшутер

Гостин
Со наставници избегавам,не избегавам со сите ама знаат и они да дојдат преку глава а со домашните стално вртам јас да бидам во право

E

`EsCaPe`

Гостин
Бегам ..Не само што не сакам да се карам , туку секогаш се погодува да почнам караница со некој што и да му нацрташ нема да сфати некои работи ..и нема поента од карање ..
Што ќе добијам ако се карам? ..Само нервоза плус..

Kajgana Shop

На врв Bottom