Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување
Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Jas vsusnost ne se karam tuku iznesuvam fakti,zasto ako pocnam da se karam loso e.Togas peckam mnogu.Najnormalno ako sum vo pravo.Ako ne sum se izvinuvam,e ako ne se prifati i sum pak napadnata togas begaj.Zaklucok nedaj boze da mi stapnes na zulj:nerv:

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
НАЈМНОГУ нешто што ме нервирало и секогаш ке ме нервира е оној што бега ... и секогаш тие што бегаат ги провоцирам на начин као : пи*ка една , секогаш бегаш....и ме нервира коа онака нејкат да се караат и ради таа причина ке ми речат добро у право си , е ова никогаш не го прифакам, кога ке кажам нешто и имам поткрепа на тоа и се трудам да го докажам на било кој начин ако сметам дека сум у право ( е сега се разбира не со некој ептен тврдоглави ) зошто да бегам ако мислам дека сум у право????

Член од
7 декември 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
mn jasno zavisi od situacija megutoa ako ne sum kriv ako treba ke se karam cel den :helou: abe karajte se sto vi e gajle:helou: pa ne e interesno bez toa

little girl

~Little Girl with Big Heart~
Член од
30 август 2007
Мислења
68
Поени од реакции
0
Ако сум виновна-признавам, ако сумво право се карам , а ако сум слушател и од страна гледам што се случува тогаш зависи од ситуацијата или се тргам да не се нервирам или ја бранам личноста која мислам дека е во право.Но воглавно не се карам, мирна сум и секогаш сум во топ расположение ама кога ке ми пукне филмот има тој решете да го сторам.Како што викаат тивките се најопасни....

Член од
25 ноември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
0
не сакам да се карам туку да разговарам.а кога разговарам изнесувам факти и упорна сум.сакам работите да се решаваат веднаш а не да се одолговлечуваат.мразам кога бегаат и ако проблемот не се решава тогаш се лутам и не разговарам.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Затоа што е напоменато расправија со некој близок, во таа ситуација останувам до крај затоа што тие што ми се блиски имам намера да ми останат блиски. Ако кога се работи за трети лица воопшто не се замарам.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Оооооооооо се карам до бесвест, се додека не го решам проблемот никој не оди на спиење.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Ако сум во право и ако дошло до карање,се карам до крај,нема шанса да попуштам,се карам,викам и имам лоша навика да кажувам работи што не ги мислам.А ако не сум во право ич не се карам,си ја признавам грешката и смирено разговарам.
Инаку многу ретко се карам т.е. многу ретко се закарувам и многу ретко се закаруваат со мене,не сум таков тип,се решавам на смирен начин,со разговор.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
хммм... бегам... па после некое време кога ке сме посмирени може да решиме :toe:

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Jas ne se karam,ako me iznervira nekoj.Ako mozam da go tepam so race ok,ako ne zemam sise od vino mu go krsam od glava i resen problem.

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Кога сум 100% убедена дека сум во право.. се карам. Мора последна да завршам со зборење... И да докажам дека сум во право, нормално..
А кога не сум сигурна дека сум во право.. пак си терам малку по свое.. ама на крај ќе речам : Па добро ајде.. може у грешка сум .. А може и некоаш да ме фати инает, па не попуштам иако знам дека не сум во право

Член од
5 јануари 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
Зависи од ситуацијата, ако сум во право одам до крај. Го слушам соговорникот, ја проценувам ситуацијата и тогаш настапувам на сцена.

5ko

Член од
20 октомври 2007
Мислења
122
Поени од реакции
3
Незнам да се карам обично сум многу јасен и краток па сите непријатни разговори ми завршуваат максимум за 10 секунди, не оставам простор за да се развие кавга а од друга страна па сум многу самокритичен и ако не сум во право знам да се извинам и повлечам.

Kajgana Shop

На врв Bottom