Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

Black LiLy

Her Majesty, My Queen, HIP-HOP
Член од
5 ноември 2007
Мислења
109
Поени од реакции
3
За кавга се потребни двајца будали. За разговор, двајца паметни (или барем со здрав разум). Ако попаметниот попушта, значи одбира да не се кара. Јас, не се карам од проста причина што ми е глупо некого да разубедувам во нешто во кое цврсто верува. Јас само кажувам што имам, употребувам добро одбрани зборови и со смирен тон РАЗГОВАРАМ. Ако соговорникот не сака да соработува, т.е. одбира да „крека“, се повлекувам и го оставам со својата глупавштина да се радува на светот.

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
zavisi so koj ako se karam so bratmi nikogas ne begam sekogas do kraj ostanuvam a ako se karam so nekoj drugar ili drugarka neznam so da im recam i begam

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Zavisi no najcesto koga mislam deka e dosta prekinuvam. Nikogas ne odam vo krajnosti!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
Pa zavisi. Najcesto prodolzuvam, ama nekogas ke mi se smaci, i ke prestanam da se karam.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Продолжувам да се карам доколку сметам дека сум во право и се обидувам да го докажам тоа! Ако увидам дека не сум во право, ќе си се повлечам нема смисла за карање!

_M@tR|x_

ПрвоТимец
Член од
1 декември 2007
Мислења
115
Поени од реакции
1
Zavisi no najcesto prodolzuvam , ako vidam deka ne mozam da se razberam so nekoj prekinuvam.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Zavisi od situacija. Po pravilo kavgata e nekoj neresen roblem pa podobro e da go resime toa. No na primer jas ako se kram so nekogo ko so nema ni gram mozok bescelno e toa karane i si begam.
Popametniot popusta :pos2:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Се повлекувам само кога јас сум тој ШТО Е ЛИДЕР НА МУБЕТОТ(помоќниот)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
До крај и не попуштам никако!

Член од
23 декември 2007
Мислења
55
Поени од реакции
3
Море кога сум у право не само да се карам,ако е др.стр глупава па не може да ме разбере и ќотеко ќе му го стегнам па да расчепка то тиквата и пред да извињава да се науче да внимава.

MarinkaUSA

~I like myself the way I am~
Член од
7 февруари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
3
najcesto begam...ne sakam da se karam osven koga mora...miroljubiva se dodeka ne mi stapne nekoj na nervata! sepak vo princip "popametniot popusta"

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
:helou: Не ја сакам кавгата ,се обидувам да ја спуштам топката на ниво на разговор , ако не успеам се повлекувам.:smir: :smir: :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom