- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Од .pdf во .doc сакаш да конвертираш ?А кај да најдам програма за конвертирање од .пдф? Имам мп4 плеер, не ми чита пдф и не можам да читам е-книги...
Ако го бараш тоа, тука.
Од .pdf во .doc сакаш да конвертираш ?А кај да најдам програма за конвертирање од .пдф? Имам мп4 плеер, не ми чита пдф и не можам да читам е-книги...
27 кило бајти :S Друже ти се зезаш со мене? Ај провери да не си направил некоја грешкаSent
Не ти треба ништо бе друже, со Windows Media Player можеш тоа да го направиш Е сеа не ми текнува точно каде беше тоа, ама прочепкај низ опциите, мислам дека некаде во Rip опциите беше... таму намести му да ги зачувува како mp3 и вози. Се надевам дека ќе се снајдеш :smir:Може ли да ми кажете каква програма да земам, ама да не е неро 9 пошто зафаќа многу простор, за да ископирам мп3-јки од ДВД диск на хард дискот. Фала однапред
Абе јас торент ти пратив, а не офисот. Целиот пакет е 600-700 мб27 кило бајти :S Друже ти се зезаш со мене? Ај провери да не си направил некоја грешка
пробај со Total Video Converter:smir:Програма за конвертирање на секаков формат на видеа во формат компатибилен за mp4 (за Sony). Thanks :smir:
Ок фала ти во секој случај. Бидејќи беше преку рапид шеар ми изгледаше чудно па не го ни спуштив, ама штом бил торент фајл ќе го земам :helou:Абе јас торент ти пратив, а не офисот. Целиот пакет е 600-700 мб
не ти треба програма од тука ти е побрзо www.data.bgНекоја добра програма за даунлоадирање песни?
Благодарам:smir:
Bearshare, emule, limewire :smir:Некоја добра програма за даунлоадирање песни?
Благодарам:smir:
За ESET Nod32 имаш јузери и пасворди на www.nod321.comБарам Username & Password за ESET Smart Security™ што работат.
Благодарам :wink:
Само што со овие ти се зголемуваат шансите за фаќање вирусиBearshare, emule, limewire :smir: