Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јануари 2007
Мислења
79
Поени од реакции
1
Барам програма по мо=ност да има само аудио разговор друго не ми треба.
додека играјам игрици да мо=е и да комуницирам со пријателите што играме заедно фала однапред

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
додека играјам игрици да мо=е и да комуницирам со пријателите што играме заедно фала однапред
Обично игрите што ги играш, имаат опција да си праите муабет. А ако сакаш да играш, и да праиш муабет со други луге (што не играат у моментот) јави им се на телефон :pos2:

Абе си можеш и со Skype, MSN, Yahoo.....

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ventrilo или Teamspeak. Тоа се клиенти што најчесто ги користат гејмерите.

Член од
8 јануари 2008
Мислења
142
Поени од реакции
10
Дали постои програм кој може да оддвои само еден дел од песна, пр.сакам од песна да ги извадам само тапаните без вокал, гитара итн...имам Sound Forge 9, Reason 4, можеби со нив може нешто да се направи.Фала однапред

*^Ѕверче^*

**InVaLid TiTle**
Член од
15 февруари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
10
Дали постои програм кој може да оддвои само еден дел од песна, пр.сакам од песна да ги извадам само тапаните без вокал, гитара итн...имам Sound Forge 9, Reason 4, можеби со нив може нешто да се направи.Фала однапред
Pа ако можеш да се снајдеш во Sony Sound Forge 9.0 пошто е прилично професионален и сложен ќе ти помогне....или ке бараме нешто друго хехе:toe:

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
А некое програмче шо ке ми ги делак песничките..пример да пее т.е. да почнуе од рефренот.....ко на моторола шо имаше ама работи само кога го имаш телефонот закачено....?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
А некое програмче шо ке ми ги делак песничките..пример да пее т.е. да почнуе од рефренот.....ко на моторола шо имаше ама работи само кога го имаш телефонот закачено....?
Исто, Sound Forge!
Со него можеш да ги сечеш, делиш, кратиш..... што сакаш прави им на песните, вади им го рефренот.....

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Исто, Sound Forge!
Со него можеш да ги сечеш, делиш, кратиш..... што сакаш прави им на песните, вади им го рефренот.....
Одма...сега ке ја симнам..грациееее миле!!!:helou:

Член од
3 март 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
pomos

E vaka.Imam eden problem.Nekoj i ja smenil lozinkata na brat mi na msn hotmail.secret answer ne go znaeme.dali moze nekoj da mi dade link da skimnam nekoj program za da go otkrijam passwordot.fala odnapred.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Имаше порано една програма како Фотошоп ама онлајн, да не му текнува на некој страната? :) или некое такво слично програмче

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Со кое програмче можам да пресечам некој дел од видео.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom