http://www.ventrilo.com/Барам програма по мо=ност да има само аудио разговор друго не ми треба.
додека играјам игрици да мо=е и да комуницирам со пријателите што играме заедно фала однапред
Обично игрите што ги играш, имаат опција да си праите муабет. А ако сакаш да играш, и да праиш муабет со други луге (што не играат у моментот) јави им се на телефон :pos2:Барам програма по мо=ност да има само аудио разговор друго не ми треба.
додека играјам игрици да мо=е и да комуницирам со пријателите што играме заедно фала однапред
Ventrilo или Teamspeak. Тоа се клиенти што најчесто ги користат гејмерите.Барам програма по мо=ност да има само аудио разговор друго не ми треба.
Pа ако можеш да се снајдеш во Sony Sound Forge 9.0 пошто е прилично професионален и сложен ќе ти помогне....или ке бараме нешто друго хехеДали постои програм кој може да оддвои само еден дел од песна, пр.сакам од песна да ги извадам само тапаните без вокал, гитара итн...имам Sound Forge 9, Reason 4, можеби со нив може нешто да се направи.Фала однапред
Исто, Sound Forge!А некое програмче шо ке ми ги делак песничките..пример да пее т.е. да почнуе од рефренот.....ко на моторола шо имаше ама работи само кога го имаш телефонот закачено....?
Одма...сега ке ја симнам..грациееее миле!!!:helou:Исто, Sound Forge!
Со него можеш да ги сечеш, делиш, кратиш..... што сакаш прави им на песните, вади им го рефренот.....
Еве ти нешто по едноставно ако ти е само за таа наменаОдма...сега ке ја симнам..грациееее миле!!!:helou:
E vaka.Imam eden problem.Nekoj i ja smenil lozinkata na brat mi na msn hotmail.secret answer ne go znaeme.dali moze nekoj da mi dade link da skimnam nekoj program za da go otkrijam passwordot.fala odnapred.
So VirtualDub mozes da go iseces...tuka mozes da procitas i kako se pravi toa.Со кое програмче можам да пресечам некој дел од видео.