Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Имаше порано една програма како Фотошоп ама онлајн, да не му текнува на некој страната? :) или некое такво слично програмче
Има онлајн фотошоп, еве го тука!

Со кое програмче можам да пресечам некој дел од видео.
Пробај со Windows Movie Maker

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
има ли некое програмче за да откинам дел од песна на пример од 10 мин да ја напраам 6 минути а ми треба и уште нешто да го извадам звукот од видео од клип или нешо

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
има ли некое програмче за да откинам дел од песна на пример од 10 мин да ја напраам 6 минути а ми треба и уште нешто да го извадам звукот од видео од клип или нешо
Windows Movie Maker :helou:
A ако сакаш нешто по про симни си Sony Vegas 8.0 :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
За да си играш со звук (песни и такви работи) да вадиш делови, да кратиш, да бришеш....... симни си го Sound Forge 9.0

А за видео.....

Windows Movie Maker :helou:
A ако сакаш нешто по про симни си Sony Vegas 8.0 :)

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Има ли некоја програма шо ќе ми каже колку битен (32 bit или 64 bit) ми е процесорот?

Член од
9 декември 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
Има ли некоја програма сто ке мозам да снимам некоја песна сто сакам или емисија кога кога слусам радио преку нет .????????

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Има ли некоја програма сто ке мозам да снимам некоја песна сто сакам или емисија кога кога слусам радио преку нет .????????
Moжеш со најнормалниот рекордер што го има секој Windows. Дури ни микрофонче не ти треба. Само оди во контрол панел, па во Sound, и во делот за снимање (recording) кај што (обично) е селектиран микрофонот, селектирај го тоа Stereo Mix.

Сега фактички се што слушаш на звучките, "слуша" и твојот компјутер. Само кликаш RECORD на најнормалниот рекордер и ќе си се снима...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Имам во потпис каков процесор иам, ако знаеш каков е кажи..
Ти пишува САМО Pentium 4, а нема x64 или 64 bit, нешто такво. Има излезено и Pentium 4 64 bit. ама не верувам твојот да е таков...

Член од
9 декември 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
Moжеш со најнормалниот рекордер што го има секој Windows. Дури ни микрофонче не ти треба. Само оди во контрол панел, па во Sound, и во делот за снимање (recording) кај што (обично) е селектиран микрофонот, селектирај го тоа Stereo Mix.

Сега фактички се што слушаш на звучките, "слуша" и твојот компјутер. Само кликаш RECORD на најнормалниот рекордер и ќе си се снима...
Фала другар пробав сега ми успе знаев дека мозе некако ама никако да ми текнело дека требало да се уклуци тоа Стерео Микс :helou:

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
ај еден office 2007 ако може од некого??
однапред благодарен.
П.С. само глеајте немојте преку торенти 3 досега пробав и не ми успеа за џабе ми собра трафик.

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Е како да ти го дадам цел офис сакаш преку МСН да ти го пратам хехех :) ако сакаш линк за торент слободно кажи ....

Член од
4 мај 2008
Мислења
67
Поени од реакции
2
potreben SN za ulead dvd muvi factori 6 ve molam trajal verzija e mi ostanaa uste 4 dena POMOS

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom