Setsuko
Модератор
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 6.403
- Поени од реакции
- 5.957
Симни го програмчево и можеш да конвертираш речиси секакви видови фајлови. Ако треба сериски пиши по пп ќе ти го кажам. Поздрав
Imas na sledniov forum 3 programi i tutorial so sliki i objasnuvanjeJoey напиша:Dali nekoj znae programa da konvertiram od AVI vo DVD ama da moze da mu stavam i prevod
Thanks :zlo:SuBZerO напиша:Imas na sledniov forum 3 programi i tutorial so sliki i objasnuvanje
http://forum.videohelp.com/
Благодарам! :back:walker_girl напиша:Симни го програмчево и можеш да конвертираш речиси секакви видови фајлови. Ако треба сериски пиши по пп ќе ти го кажам. Поздрав
епа програмите што ми ги дадоа Вокер и Наум ги прават работите што ти требаат тебе..Joey напиша:Dali nekoj znae programa da konvertiram od AVI vo DVD ama da moze da mu stavam i prevod
NIppI напиша:епа програмите што ми ги дадоа Вокер и Наум ги прават работите што ти требаат тебе..
но проблемоооо :smir:Joey напиша:и фала еј :helou:
smole напиша:НЕкој да не знае кај можам да купам оперативен систем mac OS X Tiger и програмата iLife (za mac се разбира)?
Фала
знам знам али ми требаат програмите тија два,али да не се баш оригинални,пошто не сум рокферлер,а сакам да ги имам.Coca-Cola1981 напиша:how about ........ vaka imas DUNA compjuteri, znaci imas i nesznam kako se vika u beverli nesto kaj sho bese na vremeto terasata na prestige, znaci nasproti paladium bivsh segasna 9, imas vo trgovski kaj kino milenium odlicna prodavnica so golema ponuda od programata na mac.
i sekako najbitno ova ti vrsi rabota samo ako si od makedonija
e za taka neznam zasto retko koj ovde gi ima, vidi ova nasive po forum sto se vo usa ako moat da ti najdat, a ja ke proveram po moite rod i prijateli u usa pa ke ti pisamsmole напиша:знам знам али ми требаат програмите тија два,али да не се баш оригинални,пошто не сум рокферлер,а сакам да ги имам.
Значи некое друго место кај што можам да ги најдам OS X Tiger и iLife 06 на цд,ама "поефтини".
Или на форум или на пп.
Total Video Converter, имаш линкови поназад од naum_spaseski, побарај.Joey напиша:Dali nekoj znae programa da konvertiram od AVI vo DVD ama da moze da mu stavam i prevod