Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 декември 2005
Мислења
17
Поени од реакции
0
Може некоја програма шо може да ми изгаси интернет после на пример 00:00, и после да не може да се конектирам да ми бара лозинка?:smir:
Има много.Пробвај с
OnlineEye 0.9

Дали некој знае како може да се контролира плеј-стејшн 3 преку компјутер? И со која програма? Идејата е да се ограничи временски функционирањето.
През месец Април ште излезе.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Не е баш програма...може ли некој линк со преводи на постари филмови,над 20години
Хм, не сум пробал... ама сите титлови јас ги барам на следниве веб страни:

[SIZE=-1]www.opensubtitles.com
[/SIZE][SIZE=-1]www.divxsubtitles.net[/SIZE]
[SIZE=-1]www.divx-titlovi.com[/SIZE]
[SIZE=-1]
[/SIZE]
Dali ima nekoj ili znae program ili kako da resetiram printeri a imam EPSON - C86 i EPSON R220
Прво не пишувај по 10 поста еден после друг. Имаш опција за изменување на пост. Можеш да дополниш пост, во било кое време...

Во врска со твеото побарување, оди тука симни ги најновите драјвери. Ќе го отвориш потоа програмот, ќе одиш на менито [SIZE=-1]Printer Setup Utility [/SIZE][SIZE=-1]па потоа одбери [/SIZE][SIZE=-1]Reset Printing System. Истата постапка и за R220-ката, само што драјверите ќе ги симниш од тука. Толку.[/SIZE]

Дали некој знае како може да се контролира плеј-стејшн 3 преку компјутер? И со која програма? Идејата е да се ограничи временски функционирањето.
Тешко, ќе мора да бараш некој кој би се нафатил да напиши програма. т.е. оди во играчницата Мадера, наспроти Градската Библиотека... тие имаат нешто слична програма, работи на сличен принцип(гасење на тв:pos:)мислам дека ја зедоа 50 евра. Види, ценкај му се. :)

Дали има некој програма за откривање на пасворд на msn messenger. Доколку има дали може да ми се испрати по ПП.
Има, ќе ти ја пратам заедно со пробиените cc и премиум акаунтот за рапидшер.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Дали некој знае што треба да инсталирам за да имам 2 уклучени messenger-а?

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79

Netlimiter

Ќе си гледаш за тебе, после извади ги твоите мб од вкупниот сообраќај и ќе знаеш кој, колку потрошил.

Можеш преку PowerPoint, еве ти темплејти.

Преинсталирај го youtube downloader, втора опција Orbit Downloader трета ќе добиеш ако не успееш со овие.

Појасни што бараш, не те сфатив.
Пример од дадено видео *avi Сечеш 5 секунди и го праиш во слика(анимација) пример во *gif формат појасно?:helou:

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Дали може преку НЕРО Vision да се додаваат титлови (.srt files) во филмови. Ако не може, кажете ми некоја програма што може да се направи тоа.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
најдобро е да инсталираш мсн + (плус) каде што ова е една од многуте опции. исто така има и едно програмче мсн полигами (или така некако) ама не рабати на сите верзии.

ivanco

Herbie the Love Bug
Член од
17 јануари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
0
Некоја програма за да видам до кај ми е животниот век на процесорот или графицката.

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Има едно мало програмче, се вика MultiMsn, со него го patch-уваш мснто и ќе имаш колку сакаш уклучени messenger-и истовремено...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Ако може некој да ми најде CD-Key за Kaspersky Internet Security 7.0 ?

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
А некоја програма или може у Виндоус, на лимитираниот акаунт да му лимитирам шо може да уклучува, да му скријам партиција на пример: имам јас три партиции C:, D: и E: и да му оставаам само C:.:smir:

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
А некоја програма или може у Виндоус, на лимитираниот акаунт да му лимитирам шо може да уклучува, да му скријам партиција на пример: имам јас три партиции C:, D: и E: и да му оставаам само C:.:smir:
Па имаш од Windows - от такви можности. Не знам точно шо можиш да забрануваш, само јас го имам тоа користено за да го оневозножам TaskManager - от.

Одиш RUN, и пишиш: gpedit.msc

И ќе си побараш таму :) :helou: .

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Дали некој може да ми ја најде "Sonic video Vegas 4.0 и 4.1 бесплатна верзија , бидејки лиценцата е 576$

P.S да не биде постара од 4.0 верзијата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom