Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не е баш програма...може ли некој линк со преводи на постари филмови,над 20години

Член од
22 ноември 2007
Мислења
44
Поени од реакции
0
Ве молам доколку некој знае програм со кој би можел да едитирам материјали од двд цд, т.е. да кинам парчиња од двд филм. Немој да ми речете само да конвертирам двд во divx оти ми треба со добар квалитет. Пробав во вегас 6.0 ама деловите ми ги дава како да се долги 2 секунди. Фајловите се *.воб. ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ ОТИ МИ Е ИТНО

Probaj so Win DVD Creator 2 proverena rabota ama sporo odi

Член од
22 ноември 2007
Мислења
44
Поени од реакции
0
Dali ima nekoj ili znae program ili kako da resetiram printeri a imam EPSON - C86 i EPSON R220

Член од
22 ноември 2007
Мислења
44
Поени од реакции
0
Dali nekoj moze da mi pomogne i da mi kaze dali znae nekoj program za resetiranje na EPSON printeri ??
Se odnesuva na EPSON C-86 ili EPSON R-220

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Дали некој знае како може да се контролира плеј-стејшн 3 преку компјутер? И со која програма? Идејата е да се ограничи временски функционирањето.

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Може некоја програма шо може да ми изгаси интернет после на пример 00:00, и после да не може да се конектирам да ми бара лозинка?:smir:

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
Дали има некој програма за откривање на пасворд на msn messenger. Доколку има дали може да ми се испрати по ПП.
Ти бе, се регистрираше на форумов, само за да побараш програм за дознавање на MSN Password? + Ова не е HACK & WareZ форум... Тоа ќе бараш на некои други форуми... :tapp:

Поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom