Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
:kesa: хамачи :kesa: важно ти текна за што зборувам нели? :smir:

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Барам програм за во студио (за правење на песни и продукција, позадини и др...) некој така ај ако знае некој нека пише! поздрав

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Cubase SX, оваа најмногу се користи, сум бил низ 101 студио :) и секаде неа ја гледам :smir:

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
a koja e najnova verzija da znam da ja downloadiram i ako moze da mi pratite po pp nekoj torrent?:salut:

С

Спенсер

Гостин
zdr, me mrzese da baram pa aj ke prasam, NEKOJA PROGRAMA SO KOJA KE MOZAM DA JA VIDAM MOMENTALNATA TEMERATURA NA PROCESOROT,GRAFICKATA I MATICNATA, p.s. koi se normalni temperaturi??pozdrav

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Убаво што си кажа оти те мрзи да бараш, мислиш дека некој ќе ти најде сега? :uvo: Побарај неколку страни назад, имаше вакво барање.

С

Спенсер

Гостин
najdov EVEREST ULTIMATER EDITION, pokazuva site detali za hardware i software (i temperaturata) (go najdov i kodot,) pozz

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
mislam deka ova sto mi treba ne e za vo ovaa tema ama ke prsam ovde posto neznam kade na drugo mesto... simnav eden program photoshop cs3 ama vo ekstenzija *.DAA File. Preku sto da go otvoram aj nekoj neka kaze pozz:salut:

Член од
1 февруари 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
dobro nikoj od vas da nema slusnato za total privacy??pls ako ima nekoj barem kodot mi treba mnogu.

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Ej некоја програма да не постои, за да го исклучиш гласот на некоја песна само музиката да остане?

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
mislam deka ova sto mi treba ne e za vo ovaa tema ama ke prsam ovde posto neznam kade na drugo mesto... simnav eden program photoshop cs3 ama vo ekstenzija *.DAA File. Preku sto da go otvoram aj nekoj neka kaze pozz:salut:
Пробај го PowerISO, тој отвара вакви Images од цедеа.

Ej некоја програма да не постои, за да го исклучиш гласот на некоја песна само музиката да остане?
Неколку пати е дискутирано на оваа тема, и мислам дека нема начин тоа ефикасно да се направи. Ке добиеш некој глуп ефект со тоа само..
Повеќе околу овој проблем, имаш овде.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
78
Поени од реакции
0
Имам слушнато дека тоа може да се направи со Sound Forge, ако некој ја има користено таа програма нека казе дали е стварно така пошто ја немам пробано. :salut:
:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom