Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Ке може ли некој да ми прати ПП од некој добар анти-вирус фул верзија кој го пробал и од кој е задоволен...ИТНО следува зеленко

The_Dzo

FIELD MARSHAL
Член од
3 февруари 2007
Мислења
256
Поени од реакции
2
postoi li nesto ko preveduvac na celi teksovi od angliski na nekoj balkanski jazik..............i ako imaa , moze li pp

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Мислам оти не постои такво нешто, сепак има зборови што имаат различно значење, а да не ја спомнам граматиката ... нема логика

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
preku koja programa mozam video clip od format W3G da go smenam
Sakam replay od dota da smenam vo drug format
Fala Odnapred

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Мислам оти не постои такво нешто, сепак има зборови што имаат различно значење, а да не ја спомнам граматиката ... нема логика
мислам дека постоеа вакви програми...мислам дека и македонска имаше...во секој случај...и да има грешки...ќе го препрочиташ и ќе исправиш грешките...полесно одколку цел да го преведуваш...:toe:

К

*Каталонец*

Гостин
mene me interesira dali ima nekoja programa za rabota na kasa za vo nekoja supermarket?
fawa mnogu :helou:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Може ли некој да ми каже програма за да гледам директно тв програми преку нет а?

D

Deleted member 12196

Гостин
postoi li nesto ko preveduvac na celi teksovi od angliski na nekoj balkanski jazik..............i ako imaa , moze li pp
Сум слушнал дека има, но и ако има, не очекувај дека има на јазик кој малку се употребува, како балканските јазици. И јас барам таков програм, но досега без успех.

Член од
29 декември 2007
Мислења
305
Поени од реакции
0
Може ли некој да ми ја најде програмата за креирање веб страници Joomla ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знае ли некој плеер да е компатибилен за АМР фајлови?
Секаде барам, никаде не можам да најдам. Благодарам однапред.

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
А програма на пример. јас сакам да сечам видео (тоа cut шо е) на пример од таа минута и секунда до таа минута и секунда автоматско, а ако може и мануално ја да праам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom