Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ќе пробам сега ... веќе се симнува програмчето, ако има нешто за помош, ќе барам (и ќе помагате бре) :smir:

Eдит: Фала Скрафејс :smir:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Aj нид анад`р хелп :kesa: ... нa ConvertXtoDVD не ми ги прифаќа преводите, програмата ги бара како sub, srt и други екстензии ... јас го ставам преводот како sub или srt, па во логот ми пишува: skipping subtitle file ; Reason: Empty or unsupported format ;
Решение?
Фала :smir:

К

*Каталонец*

Гостин
Aj ako saka nekoj link4e za kasperski 7.0 ama so se seriski ili ako ne e mozno toa samo seriski za aktiviranje mislam.pozz:salut:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.521
Поени од реакции
2.659
Aj нид анад`р хелп :kesa: ... нa ConvertXtoDVD не ми ги прифаќа преводите, програмата ги бара како sub, srt и други екстензии ... јас го ставам преводот како sub или srt, па во логот ми пишува: skipping subtitle file ; Reason: Empty or unsupported format ;
Решение?
Фала :smir:
Земи го SUbtitle Workshop и со тој програм може да ги конвертираш преводите од не знам каква екстензија на srt ili sub пробај нема некоја тешка работа :wink:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Друже, јас ги имам преводите како срт и суб, и кога ги внесувам во програмата не би препознава, тоа ми е проблемот. :smir:

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Абе некаква програма за изработка на визит карти ....знаете....ама да не е преку фотошоп.....некое име така...јас ке си ја побарам...ако не ја најдем....ке ве прашам пак.....
Фала однапред

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Која од сите?.....нешто неможам да ја најдам.....

D

Deleted member 12196

Гостин
Можеш да го симнеш тука (бесплатно)еден од најлесните дистрибуции на Линукс, Убунту 7.10.

Лесен за инсталација, сентиг, и работа.

Пробај нема да зажалиш.

:smir:
Го симнав Linux, но имам проблем со инсталирањето. И покрај тоа што CD-то го поставив како примарно, не се инсталира. Ја симнав верзијата 7.10 Desktop Edition околу 700 MB. Има уште една верзија од 500 МВ. Дали ми е потребна таа?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Го симнав Linux, но имам проблем со инсталирањето. И покрај тоа што CD-то го поставив како примарно, не се инсталира. Ја симнав верзијата 7.10 Desktop Edition околу 700 MB. Има уште една верзија од 500 МВ. Дали ми е потребна таа?
Дали правилно го изрежа цедето, тоа што си симнал е ИСО датотека, има една мала програма специјализирана за режење само такви датотеки, ImgBurn или MagicIso
Ако не ти се брза порачај си ЦД на истата страница стигнуваат на домашна адреса бесплатно

Член од
20 јануари 2008
Мислења
52
Поени од реакции
0
Mi treba nekoe evtino programce za vodenje na prodavnica.
Znaci vnesuvanje na roba, nabavna cena prodazna cena minusiranje na dneven promet lager lista i slicni gluposti.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.515
Дан има некој програм што може да ги избрише некои работи што неможат да се избришат со делете
пр. Имам фолдери од игри празни а неможам да ги избришем HELP ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom