^рЕтАрДиРаН
error: Invalid Title
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 292
- Поени од реакции
- 0
Имаш кракувана вер. на Касперски кај некро на серверот
Провери ппКажи каков е тој некро сервер ја прв пат слушам.Дај линк нешто ftp...??????
Ако мислиш на Norton Ghost ондак симни го Hiren's Boot CD, не ти треба оперативен систем за си завршиш работа:helou:Дечки ми треба goust кој работи на vista
help
Vidi vaka jas so mojot drugar se zanimavame so programiranje i vekje imame izraboteno program za DVD klub. Programot bi te cinel 110 evra. Vo nego imas mnogu opcii vnesuvanje na clen, presmetka na mesecniot promet, rangiranje na najizdavanite filmovi, rangiranje na najdobrite clenovi i mnogu drugi. ----http://www.freewebs.com/drugari-forever/videoteka.JPG---- eve ti link kade sto mozes da go vidis softverot na slika.Ako si navistina zainteresiran za kupuvanje mozeme da stapime vo kontakt i da se dogovorime.Ej daj kazete da ne znaj nekoj programa za vodenje na dvd klub ili ako ne znajte link na krajot na kraistata kazete mi koj mozi da napravi takva programa i kolk u bi me cinelo toa.
Имаш и на www.on.net.mk одма од левата страна, пиши го зборот и ќе ти излезе:helou:дај најдите РЕЧНИК
македонски-англиски-македонски
Ако не ти е проблем линк да ми пастираш овде или по пвтАко мислиш на Norton Ghost ондак симни го Hiren's Boot CD, не ти треба оперативен систем за си завршиш работа:helou: