- Член од
- 11 јануари 2009
- Мислења
- 722
- Поени од реакции
- 90
Изјасни се ...каде бараш и што бараш?Имам спуштено torrent 1.8.3 ама ко ке стегнам да барат не ми дават никакви разултати дали мојт некој да ми кажит која е причината.. :helou:
Изјасни се ...каде бараш и што бараш?Имам спуштено torrent 1.8.3 ама ко ке стегнам да барат не ми дават никакви разултати дали мојт некој да ми кажит која е причината.. :helou:
Сакам да спуштам филм го пишам името од филмот стегам search и недава никакви резултати , а истото се случува и ако барам песна..:helou:Изјасни се ...каде бараш и што бараш?
1. Види firewall-от да не го блокира µTorrent.Имам спуштено torrent 1.8.3 ама ко ке стегнам да барат не ми дават никакви разултати дали мојт некој да ми кажит која е причината.. :helou:
Ах, не барај преку вградениот search енџин. Нема никогаш да најде нешто пиратско. Барај на Demonoid, ThePirateBay, IsoHunt... и every other torrent site. Just google them, man.Сакам да спуштам филм го пишам името од филмот стегам search и недава никакви резултати , а истото се случува и ако барам песна..:helou:
ахаа... ај ке пробам Фала многу:helou:1. Види firewall-от да не го блокира µTorrent.
2. Види баланс на seeds/leechers. Ако има 0 seeds, барај друг торент.
3. Енкриптирај ја outgoing конекцијата.
Ах, не барај преку вградениот search енџин. Нема никогаш да најде нешто пиратско. Барај на Demonoid, ThePirateBay, IsoHunt... и every other torrent site. Just google them, man.
http://www.driversplanet.com/device.php?id=46374Другари ај ако може некој да најде драјвер за звучна карта. Еверестот вака ја вика PCI Device C-Media CMI8738/C3DX Audio Device.. Ајде жити се 10 симнав до сега
http://www.drivershq.com/Drivers/Devices/ASUS-C-Media-CMI8738-C3DX-Audio-Driver/9415/5/Drivers.aspxДругари ај ако може некој да најде драјвер за звучна карта. Еверестот вака ја вика PCI Device C-Media CMI8738/C3DX Audio Device.. Ајде жити се 10 симнав до сега
драјвери во едно место? мислиш нешто какоНе знам дали е прашањево е за тука али ајде... Дај кажете некое линкче кај можам да најдам драјвери на едно место, ама не посебно туку како пакет, постои такво нешто така? И ако постои ве молам пратете ама по можност да биде на megaupload или евнтуаално rapidshare, торент за жал не можам да користам.
Да дадрајвери во едно место? мислиш нешто како
?????????
Стај го линкот тука да видиме што DriverPack e чудово, баш ме интересира.па тогаш по пп
Не завршија работа и овие. Проблемот мора да е до компјутерот нешто. Фала во секој случај.