internet download managerми треба програмче со кое што ке можам да фаќам аудио што оди на компјутерот.
поточно да објаснам што ми треба
сакам да снимам песна од интернет страница што се пушта со flash player
значи ја пуштам песната и како да ја снимам
i-Sound WMA MP3 Recorder, Super Mp3 Recorder Professional...ми треба програмче со кое што ке можам да фаќам аудио што оди на компјутерот.
поточно да објаснам што ми треба
сакам да снимам песна од интернет страница што се пушта со flash player
значи ја пуштам песната и како да ја снимам
Total Video ConverterБарам програм за конвертирање од WMA во MP3 , ама да може да му ставам 20 фајлови и он автоматски еден по еден да си ги конвертирa.Т.Е да не мора на секој фајл посебно да му правам open па convert.
Вака сега имам проблеми со ју туб не можам да ставам видео веќе некое време. Се пожалив и ми рекоа дека може не ми го поддржува форматот користам vlc media player требало да биде avi. Значи ми треба програма за конвертирање со упатство :helou: или ако може некој да ми објасни како да направам видеото да ми биде во avi (видеото ми е пратено по маил, и кога го симнав ми се симна во vlc, и кога го гледам го гледам во vlc). Ако ме разбра некој топ, ако не ќе дообјаснам. МИ ТРЕБА ПОМОШ ЕПТЕН БРЗО!!!
Ако не се снајдеш.....Total Video Converter
ми бара кодСимни го ова:
Ако не се снајдеш.....![]()
Па нормално, не е бесплатен. Побарај крак, сериски.... барај на рапидшер, Google...ми бара код
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: како?Па нормално, не е бесплатен. Побарај крак, сериски.... барај на рапидшер, Google...