Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Aj nekoj da mi dade programce od program so pretvara pesni od audio cd u mp3?Itno e.
Таква опција имаш и во самиот Windows Media player... значи ќе наместиш во опците за Rip... песните кои се Audio формат при снимање од CD во компјутер да ги снима како mp3 (прочепкај низ опциите мислам дека ќе се снајдеш).

Е сеа ако сакаш програм... можеш со Total Video Converter (но за него треба да платиш за лиценца), а бесплатен програм за таа намена ти е Cool Free Audio to mp3 Converter 6.0 (го немам пробано лично до сега, али тие што го пробале ми кажале дека им завршил работа)... изборот е твој. :)

H

-HRO

Гостин
Таква опција имаш и во самиот Windows Media player... значи ќе наместиш во опците за Rip... песните кои се Audio формат при снимање од CD во компјутер да ги снима како mp3 (прочепкај низ опциите мислам дека ќе се снајдеш).

Е сеа ако сакаш програм... можеш со Total Video Converter (но за него треба да платиш за лиценца), а бесплатен програм за таа намена ти е Cool Free Audio to mp3 Converter 6.0 (го немам пробано лично до сега, али тие што го пробале ми кажале дека им завршил работа)... изборот е твој. :)
ty sea ke probam.Jas porano go koristev musicmatch jukebox,ama mi go snema cd-to i taka.Fala mn.:helou:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Мене ми треба Windows XP Service Pack 3, и да прашам дали може да го инсталирам без ЦД или ? Исто дали има requirements ? Благодарам

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Мене ми треба Windows XP Service Pack 3, и да прашам дали може да го инсталирам без ЦД или ? Исто дали има requirements ? Благодарам
Без Цд се инсталира SP3, откако ќе заврши инсталацијата потребен е рестарт и тоа е се :) клик за download

Најновиот мсн месинџер?

WLM 2009 download
, патем еве ти и линк за мсн+

Fama

Bombin' thru the speakaz
Член од
10 февруари 2009
Мислења
518
Поени од реакции
19
Проверена програма за дизајнирање на лого. Да не биде trial верзија. Благодарам:smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Проверена програма за дизајнирање на лого. Да не биде trial верзија. Благодарам:smir:
Пообјасни го ова, зашто можеш и со Paint, а да не зборам за Photoshop...

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
ми треба програмче со кое што ке можам да фаќам аудио што оди на компјутерот.
поточно да објаснам што ми треба
сакам да снимам песна од интернет страница што се пушта со flash player
значи ја пуштам песната и како да ја снимам

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
ми треба програмче со кое што ке можам да фаќам аудио што оди на компјутерот.
поточно да објаснам што ми треба
сакам да снимам песна од интернет страница што се пушта со flash player
значи ја пуштам песната и како да ја снимам
подобро слегни си га таа песна па потоа одели ја музиката од спотот, вака ептен комплицирано ке и биде а и дали ке устееш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom