Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Go simnav Filmot fast and furius 4 noviot ali nemigo cita so nikoj pleer,,ni media player windows ne go cita, ni winamp, ni nero, ni vlc, k-lite codec pack,, samo pisuva instalirajtego za encoding nekoj pleer ''Qvee media player ali nemozam nikade da go najdam..
Ima li nekoj drug Pleer za citajne AVI format?? pomognete

Филмот што го имаш симнато е FAKE, Излегува 03. април. може слободно Deletе да му направиш.

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
hmmm,,,, Preku torrent go spushtiv.. trae 20sekundi i pisuva vi treba takov i takov pleer za encodirajneee...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
hmmm,,,, Preku torrent go spushtiv.. trae 20sekundi i pisuva vi treba takov i takov pleer za encodirajneee...
Епа кога ти пишува каков плеер ти треба слегни го од нет или пиши го ако неможеш да го најдеш.

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Здраво сакам да знам кој формат на видео има најдобра слика или најдобра резолуција или поточно кажано кој формат најубаво се гледа за спот ми е потребно да ми кажете кој формат е најдобар за видео и со кој програм можам да го конвертирам видеото во најдобриот формат ? Помош ?

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Некој да ми кажа програмче некое за симнување на слики од било која галерија или некоја екстензија за мозила:smir:

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.617
Поени од реакции
7.431
Најдобра резолуција има оригиналот т.е. она што ке го сними камерата затоа што тоа видео е некомпресирано и со најголем битрејт. Зависи што камера се користи и која резолуција може извади самата камера.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Qvee Media player misla beshe ama go izbrisav filmot

Ako moze nekoj dami dade serial za Adobe after effects cs4
Еми не требало да го избришеш требало да си слегнаш таков плеер. Акл за друг пат :)

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
Imam kaspersky 2009 trial verzija, imam uste 18 dena.. E sega, kako mozam da go napravam trial periodo beskonecen da bidi ili nekoja licenca da najdam

Г

Гоццццце

Гостин
Де некое програмче пратете ми по ПП за враќање на избришани фајлови, корисно, со licence key.

Г

Гоццццце

Гостин
Мене ми рекоа дека има враќање и дека и после форматирање има работи што враќаат така да..

Член од
12 ноември 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
daj be nekoj neka mi dade kluc za tune up utilities 2009 ????

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
Ми треба програма за снимање игра, али да не е xfire или fraps.
Xfire е најзакон за снимање, али оваа игра што ја играм нешто не работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom