Балкански X Factor

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.026
Поени од реакции
8.344
Зошто никој не го приметил Даниел на Охрид фест?
Зошто фестивалот е тиња,се пее на плејбек ,никаква атмосверата ,песни со текстови премногу заникаде... Сето тоа не ти дава да го гледаш фестивалот и да си сконцентриран на пеачите па некого и воопшто да заприметиш дали пее добро или не. Затоа и не прошол на Охрид Фест добро .

Исто така криви се радио станиците, телевизиите и др медиуми ,што они не ни овозможиле подобро да го заприметиме талентот на Даниел. Кај биле они до сега да пуштат негова песна,да напишат за него нешто ,да кажат нешто за него ?

За бугарсково шоу имам некаде прочитано по форумоиве дека требало да се емитува на нашиве телевизии ама нешто не се договориле или што било не знам. Затоа и не сме имале голема прилика да го заприметиме Даниел.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Александра има гласиште, али одвратни фаци прави дури пее.
Да, ама со тие фаци она се разликува од останатите, а и навистина наликува на светска пеачка :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Да, ама со тие фаци она се разликува од останатите, а и навистина наликува на светска пеачка :)
Ма какви бре, кој од познативе прават такви фаци дури пеат? Бијонсе за малку ќе ја киднапираа на сцена па боља фаца направи :D

Член од
4 јануари 2014
Мислења
5
Поени од реакции
0
И што сега еден кога ќе се врати повторно ќе бидат 12, па наредна недела пак еден ли испаѓа? вака ако одат една година неможе да заврши овој х - фактор :tapp:

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.026
Поени од реакции
8.344
Треба и овој Милош да го вратат ,малку рок да има во X factor. A и пееше супер он.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ма какви бре, кој од познативе прават такви фаци дури пеат? Бијонсе за малку ќе ја киднапираа на сцена па боља фаца направи :D

Хаха... па баш затоа, никој не прави такви фаци, она е единствена, а тоа ќе биде нешто ново што ќе ги привлече луѓето. Но не само по фаците, туку и по изгледот наликува на странска пеачка.

Кој е твојот фаворит? :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Едвај се ослободи ждељко од босанецот за пак да се врати милион % сум сигурен дека тој се враќа иако не му местото тука заедно со илма и харис.
Ако на некого треба да му се даде шанса тоа е Милош и.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Едвај се ослободи ждељко од босанецот за пак да се врати милион % сум сигурен дека тој се враќа иако не му местото тука заедно со илма и харис.
Ако на некого треба да му се даде шанса тоа е Милош и.
Маид 90% се враќа. Ем на Фејсбук за него доста гласови има, ем Емина Босанците си ги држи ;):)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Eве неколку клипови од учеството на болварското шоу. http://vbox7.com/collection:336875
Ме чуди само зошто не спомена никаде дека учестувал до сега на шоу?
Од @leandra љубимата певица е в'ф жирито:D
Види ја наша Каролина како е облечена и како личи, види ја бугаркана :pos:

Туку овој Даниел очекувам и од шоља да испадне, ми здосади секаде гледам за него. Мене лично не ми се свиѓа, оти иде на патетика.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Туку овој Даниел очекувам и од шоља да испадне, ми здосади секаде гледам за него. Мене лично не ми се свиѓа, оти иде на патетика.
Не ми е репликава да се убедуваме да не ме сватиш погрешно. Тоа што Даниел го има низ медиумиве, низ порталиве е токму поради што нешто има во него и може комотно да се носи со другите. Дечкото се гледа дека е приземјен, не се уфилмава уште од сега во споредба со некој други. За споредба да ти кажам само истото се случува и во другите земји, гледав баш на Јутјуб, Илма по првиот настап беше на неколку емисии, нивните портали на големо ги фаворизираат нивните, србите истото го прават, така да тоа е нормален процес според мене. Околу допаѓањето не се дискутира зошто се работи за вкус и секој треба да се почитува, а не да се убедува.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Даниел беше во Пеј со мене, ама мислам дека рано излезе. Инаку и јас мислам дека Маид влегува.

Kajgana Shop

На врв Bottom