Балкански X Factor

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Види ја наша Каролина како е облечена и како личи, види ја бугаркана :pos:

Туку овој Даниел очекувам и од шоља да испадне, ми здосади секаде гледам за него. Мене лично не ми се свиѓа, оти иде на патетика.
За аватар да си ја ставиш, ваква античка красивица њама при нас. :pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не ми е репликава да се убедуваме да не ме сватиш погрешно. Тоа што Даниел го има низ медиумиве, низ порталиве е токму поради што нешто има во него и може комотно да се носи со другите. Дечкото се гледа дека е приземјен, не се уфилмава уште од сега во споредба со некој други. За споредба да ти кажам само истото се случува и во другите земји, гледав баш на Јутјуб, Илма по првиот настап беше на неколку емисии, нивните портали на големо ги фаворизираат нивните, србите истото го прават, така да тоа е нормален процес според мене. Околу допаѓањето не се дискутира зошто се работи за вкус и секој треба да се почитува, а не да се убедува.
Во ред е своето да се фаворизира, нормално дека сакам он да победи.

Само некако ми се ту мач изјавите, еве денес читам: Во Македонија немам подршка или нешто такво има натпис, мислам дај човече олабави не пукна, контра ефект се создава (како на пример кај мене).
--- надополнето: 11 јануари 2014 во 15:39 ---
За аватар да си ја ставиш, ваква античка красивица њама при нас. :pos:
Кошуљава бе кошуљава на цицки боље да испаднела, жири глуми бе :pos:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Во ред е своето да се фаворизира, нормално дека сакам он да победи.

Само некако ми се ту мач изјавите, еве денес читам: Во Македонија немам подршка или нешто такво има натпис, мислам дај човече олабави не пукна, контра ефект се создава (како на пример кај мене).
--- надополнето: 11 јануари 2014 во 15:39 ---

Кошуљава бе кошуљава на цицки боље да испаднела, жири глуми бе :pos:

Искрено со резерва го читам изјавиве по нашиве медиуми, поготово Курир и останати кои немаат голема релевантност. Поблизок негов роднина истото ми го посочи дека неколку интервјуа што се “направени“ со нашиве портали се невистинити, така да истово го редам во тој ред зошто доаѓа веднаш по изјавата на Вучиќ и е исфилувано само колку да привлече читаност. Како што сега ги редат аудициите и настапите во бугарското шоу, како и песната од Охрид фест и излегуваат со натписи „каде бевте да го знаете Даниел во 2009“ како божем тие од порталите го знаеле до пред да се пријави на Х Фактор. За тоа искрено Даниел не е виновен, туку ако гледаш аматеризмот на новинарството во нашава земја.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Искрено со резерва го читам изјавиве по нашиве медиуми, поготово Курир и останати кои немаат голема релевантност. Поблизок негов роднина истото ми го посочи дека неколку интервјуа што се “направени“ со нашиве портали се невистинити, така да истово го редам во тој ред зошто доаѓа веднаш по изјавата на Вучиќ и е исфилувано само колку да привлече читаност. Како што сега ги редат аудициите и настапите во бугарското шоу, како и песната од Охрид фест и излегуваат со натписи „каде бевте да го знаете Даниел во 2009“ како божем тие од порталите го знаеле до пред да се пријави на Х Фактор. За тоа искрено Даниел не е виновен, туку ако гледаш аматеризмот на новинарството во нашава земја.
Кај нас треба да си талент како Мари од Бугарија за да станеш познат, а не да имаш квалитет ;)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Хаха... па баш затоа, никој не прави такви фаци, она е единствена, а тоа ќе биде нешто ново што ќе ги привлече луѓето. Но не само по фаците, туку и по изгледот наликува на странска пеачка.

Кој е твојот фаворит? :)
Даниел, нормално :). И Армин од групата Доктори :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.027
Поени од реакции
8.347
Даниел ќе пеел во Охрид со Жељко за водици кој по прв пат празникот оваа година во Охрид со културни настани ќе се одбележува четири дена .

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нешто бил настинат ко шо разбрав. :)
А и чув муабет дека ќе пее песна од Тоше.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Даниел ќе пеел во Охрид со Жељко за Водици кој по прв пат празникот оваа година во Охрид со културни настани ќе се одбележува четири дена .
Интересно му текнало што ги поканиле :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па сигурно, чудно ќе беше да не пееше од Тоше песна
А бе добро, сега да бидеме реални, да имаше Македонка во жививе настапи, сигурно ќе и дадеа да пее од Каролина или Калиопи песна. Како што знам на X фактор, живите настапи секоја недела се тематски, ако вечерта е балканска вечер, некако си доаѓа природно да му дадат песна од најпознатиот македонски изведувач. Тоа што во Македонија веќе има ниво на фанатизам каде што се рипа и се прави бука за секој што пее песна од Тоше, како тоа да е ерес или негативна работа, тоа е веќе друга работа. Да беше Тоше жив, никој немаше да ја прави работата голема. Реално на ниво на Југославија, освен Тоше немаме друг машки поп, па и рок пејач кој е толку познат за публиката, а нормално е да има и песни од македонски изведувачи, пошто сепак е регионален X фактор. Она што ме нервира е што како и да испее ќе треба да ги читам и слушам муабетите: Како Тоше никој не може или ништо, слабо, ете го имитира, што во основа е муабет без аргумент, пошто сосема различен тип на пејачи се и немаат ни сличен глас.
Може и нема да пее од Тоше песна, ова се само муабети што ги слушнав т.е прочитав деновиве. :)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Jaс мислам дека како и да испее, коментарите ќе бидат совршено позитивни, тинејџерскава публика е попалена по Кајмакоски.

Kajgana Shop

На врв Bottom