Балкански навивачки групи

Која е најдобра балканска навивачка група ?

• Вкупно гласачи
    306

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Ауу овие не здрави сите до еден секој ден тепачки.
Иначе во врска со ова мислам освен за Балкан правеа и за други навивачки групи низ светот?Има и ако има ако може некој да ги даде.:)
Има за цел свет мислам правено,на јутуб ти требало да најдеш,пиши само у search-real football factories :)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
...има за Бразил,Аргентина,Турција,Србија/ХрватскаПолска,Русија,Холандија,Италија и мислам дека има и за Британија.............
ме чуди зашто не снимиле серијал за Грците(со оглед на нивната атмосфера,бројност,фанатичност,кореографии,пиротехника и инциденти):toe:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
И сите такви споредби за тоа како никој од македонциве не прати наш фудбал не ме боли толку, колку што ме боли тоа што голем дел од младината се палат на клубови од Српска, Хрватска и слични екс-ју лиги, кои немаат ама НИШТО, апсолутно НИШТО подобар фудбал од нашиот.
Јапонија - Србија 0:2 на полувреме и тоа во Осака. Србија игра исклучиво со играчи од домашната Јелен Супер Лига.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ништо чудно,Србите имаат многу многу добра репрезентација,го најдоа правиот селектор и сега газат...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Далеку се пред нас и србите и хрватите, неможеш да речеш дека немаат поквалитетна лига. Но сепак и ја не ги оправдуем тиа што пре са за странски клубови отколку за наши, тоа неможе со ништо да се оправда, па макар и со квалитетот.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Далеку се од најдобрите,но се во рангот со пола од клубовите поставени во анкетата.

Армада од Ријека.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Ultras-Navivaci na Zrinski (Mostar), edna od podobrite grupi vo BiH

tekstot na tretiot klip e ZAKON

:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom