Балкански навивачки групи

Која е најдобра балканска навивачка група ?

• Вкупно гласачи
    306

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
за БББ се мислам меѓу 2 и 3 место да ги рангирам-поради нивната посетеност на домашен терен за 3 место,и поради нивните кореографии,гостувања,инциденти за поважни утакмици за 2 место
2009 беа ептен опаднати,посетеноста им беше на најниско ниво до сега од кога постојат.Пред 2-3 години беа на многу повиско ниво(2007 најгледан екс-ју клуб беше Динамо).Но гледам почнуваат да се оправаат.Првите 3 утакмици 2010 имаа солидна бројка.Со Сесвете беа 1500,во Осијек на гостување околу 600 души и имаа одлично навивање,сега со Задар 2000-2500 беа уште подобро навивање имаа.Останува да видиме како ќе се покажат до крајот на сезонава.

deko82

Македонец
Член од
7 септември 2009
Мислења
115
Поени од реакции
4
па не знаев дека пола народ има српски корени:toe:
значи после 50/100 години,децата на тие што имаат бугарски пасош,треба да навиваат за Левски и ЦСКА Софија
:nenene:
несомнено најдобри се:
1)GAY 7 и GAY 13 поради јаката лига(навивачка и фубалска)
2)Гробари,Делије и Торцида-поради бројноста во нивните просечни лиги,кореографиите,креативноста,гостувањата и инцидентите
3)Фирма,Лешинaри,Хорде Зла -исто ниво на бројност т.е. исти ешалон ми се овие
4)Комити,Чкембари или која било друга навивачка група од МК, е многу глупо да ги ставиш рамо до рамо со овие групи-пред се поради бројноста,дома гости,репертоарот и инспирацијата за песни,креативноста и инцидентите-ние може да се носиме со Варвари,Црвени Ѓаволи,Мераклии,Торнадо,Green Dragons и остантите ехЈу групи од тоа ниво

за БББ се мислам меѓу 2 и 3 место да ги рангирам-поради нивната посетеност на домашен терен за 3 место,и поради нивните кореографии,гостувања,инциденти за поважни утакмици за 2 место
Таурунум-би рангирал на 3 место,но поради нивната мала бројност би ги ставил на 4:toe:
koj ti se ovie gay7 i gay 13

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Навивачите на Дијарбакир дефинитивно се едни од најрадикалните :). Значи не зборувам за кореографии, бројност или навивање... зборувам за хулиганско однесување и нетолерирање на порази на нивниот тим. Последните два натпревари на Дијарбакир беа прекинати поради инцидентите што ги правеа нивните навивачи, и тоа на последниот натпревар во гости со Истанбул навивачите се обиделе да влезат на теренот. Ги имаше и во серијалот на Фудбал Хулиганс што го даваа на Discovery.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Навивачите на Дијарбакир дефинитивно се едни од најрадикалните :). Значи не зборувам за кореографии, бројност или навивање... зборувам за хулиганско однесување и нетолерирање на порази на нивниот тим. Последните два натпревари на Дијарбакир беа прекинати поради инцидентите што ги правеа нивните навивачи, и тоа на последниот натпревар во гости со Истанбул навивачите се обиделе да влезат на теренот. Ги имаше и во серијалот на Фудбал Хулиганс што го даваа на Discovery.
Ипак тоа е ривалство друже.И тоа некое големо.Луѓе одо колни места специјално иделе.Тоа ти е нешто ко ние и Грците.И ја би дошол на таа утакмица каде и да сум.Али ипак ривалство или не ипак Турците сум ги сметал како налјуди и најзабегани навивачи.
Иначе да сум слушал за ова на Дискавери и негде на нетов го има тоа клипче?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Ипак тоа е ривалство друже.И тоа некое големо.Луѓе одо колни места специјално иделе.Тоа ти е нешто ко ние и Грците.И ја би дошол на таа утакмица каде и да сум.Али ипак ривалство или не ипак Турците сум ги сметал како налјуди и најзабегани навивачи.
И Дијабакир се водат слично на она на навивачите на Рад-сами против сите :),посебно во последниве години каде што навивањето во Турција е се поголемо и поголемо,навивачката свест е зголемена доста...
Клипчето не е клипче,има повекеке клипови,цел серијал е мислам,не ме факај за збор,штета без превод,ама англиски се надевам разбираш колку толку...

http://www.youtube.com/results?search_query=real+football+factories&search_type=&aq=0&oq=real+foot

Барај ги по ред клипчињата,ама мислам дека ги нема сите...:toe:

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39

Ова се за српските и хрватските групи. Инаку мислам дека ги има сите епизоди на youtube.

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123

Турција не е дел од Балканот.Светски гледано ја капа им симињам на Руските хулигани.

ПС: Жаре легенда.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ауу овие не здрави сите до еден секој ден тепачки.
Иначе во врска со ова мислам освен за Балкан правеа и за други навивачки групи низ светот?Има и ако има ако може некој да ги даде.:)

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.564
Поени од реакции
1.555
како и на сите анкети на форумов, така и на оваа секој си гласа навивачки, а не за најдобриот.

сори, ама за мене од сите горенаведени најдобри се Гејт 7 и затоа гласав за нив!

пс. зашто на анкетата пола клубови се со ФК, а пола без? чисто онака прашувам, ми боде очи...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.660
Поени од реакции
1.293
како и на сите анкети на форумов, така и на оваа секој си гласа навивачки, а не за најдобриот.

сори, ама за мене од сите горенаведени најдобри се Гејт 7 и затоа гласав за нив!

пс. зашто на анкетата пола клубови се со ФК, а пола без? чисто онака прашувам, ми боде очи...
Па ја кога ја правев ставив неколку само, а после го замолив модераторот да додаде уште некој, па тие му ги напишав со ФК,а тој како што сум ги напишал така и ги ставил, ма да нема везе тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom