Бакнување

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31

"Soul meets soul on lovers' lips. "

"What of soul was left, I wonder, when the kissing had to stop? "
:love2:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
за мене бакнувањето е многу важно во врската или во мувањето. сакам незно бакнување а не некое брзо и да ми ја изеди устата. а пак да ме лигужи бљаккккккккк...

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
За мене бакнувањето е доста важно...Највеќе сакам Френч кис и нејќам врткање со јазик...

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
StenmarC напиша:
Абе не знаев како да го опишам, башка и во наводници е... мислев на „штипкање“ - кога твоите 2 усни ке ја фатат долната негова усна и ќе ја повлечат, шмукнат ... на тоа мислев 8) Нели е закон? :oops:
Ммм,да. :) И мене тоа ми е најслатко. Послатко од некое безвезно шлапање и давење во плунка.

Член од
4 мај 2006
Мислења
17
Поени од реакции
0
baknuvanjeto e mnogu top rabota:)sakam baknezi na vrat...uhhhh tolku se dobri:)

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
CuCeNcE напиша:
Se slagam...nemoze od ednas da zaklucis dali nekoj ubavo se baknuva ili ne
Абе срцка вториот пат нејќам ни да помислам да го пољубам!
Еве на пример мене ми се свиѓаше еден тип онака беше просечен, не беше нешо ваауу али интересен...И се мувавме една вечер али лошо љубењееееее:nesum: Одвај чекав да заврши вечерта,дури си отидов и порано,после типот сакаше врска али но тенкју..дури и веќе престана да ми се свиѓа..и тоа што го гледав привлечно кај него исчезна!!

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Сакам бакнување многу, најмногу и тоа има доста важна улога во врската ( си зборувам за мене ). Сакам секакви бакнежи. Кратки, долги, нежни, со јазик, без јазик, полни со страст и емоции, шмукање, грицкање, касање, лижење на увце, вратче ма сакам се што е поврзано со усните и јазикот. Но, најмногу ме нервираат бакнежи кои се без никакво чувство и луѓе кои се бакнуваат да не речам механички и на памет!

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
da vazno e sekako pa toa vidi kon zanos:wub: ali ako e dooooooolgooo i so emociii:poss:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Да на девојките им се важни бакнежите. Зошто? Кој знае, али мораш да играш по нивно за да го добиеш тоа за кое си отишол кај нив.
Колку може се полесно да биде али ај, жени се, им се простува.:)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
А демек се бацуваш затоа што таа сака, а ти против своја волја го правиш тоа?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Никола напиша:
Да на девојките им се важни бакнежите. Зошто? Кој знае, али мораш да играш по нивно за да го добиеш тоа за кое си отишол кај нив.
Колку може се полесно да биде али ај, жени се, им се простува.:)
Тебе човеку мора некоја жена многу да ти згрешила у животов :pos::pos::pos: Според твоиве постови ми личиш на женомразач :pos2:
А што е до темава, се слагам, бакнувањето е една од побитните работи. А и не само "лапањето". Мене на пример многу ми е битно онака љубење у врат, пошто сметам дека вратот е една од поважните ерогени зони, барем кај мене. А ако типот не знае да се љуби- чао дечко ти си :dudlac: Ама у секој случај не можам да кажам дека не знае да се љуби, секој знае да се љуби само некој тоа го прават подобро, некои полошо :toe:

С

Сатори

Гостин
Бакнување...

Епа вака сега, бидејќи на форумот има сеуште девици (меѓу кои сум и јас), не е фер, да не можеме да пишуваме за сексуалните искуства, така да зошто да не биде, збор само за бакнување.
Најинтересното, најлудото и најубавото бакнување досега?
Мој личен пример:
1.Во училницата по македноски на сред час, некој ја изгаси ламбата а јас седев со дечкото.
2.Вечерва, во еден улаз скоро во подрумот...во потполна темница

:love2: Продолжете ве молам...

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
RealGirL напиша:
Абе срцка вториот пат нејќам ни да помислам да го пољубам!
Еве на пример мене ми се свиѓаше еден тип онака беше просечен, не беше нешо ваауу али интересен...И се мувавме една вечер али лошо љубењееееее:nesum: Одвај чекав да заврши вечерта,дури си отидов и порано,после типот сакаше врска али но тенкју..дури и веќе престана да ми се свиѓа..и тоа што го гледав привлечно кај него исчезна!!
I mene mi se ima deseno vakvo nesto. Baknuvanjeto mi zavisi premnogu vo vrskata. Duri kako sto kaza RealGirL, prestanuva da mi se svigja tipot ako ne znae ubavo da se baknuva. Ednostavno mi se gubi zelbata da imam nesto poveke so toj.

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Ради бакнувањето (лапањето) раскинав со претходната девојка, катстрофа плус и устата не мирисаше убаво уфффффф

Kajgana Shop

На врв Bottom