Ммм,да. И мене тоа ми е најслатко. Послатко од некое безвезно шлапање и давење во плунка.StenmarC напиша:Абе не знаев како да го опишам, башка и во наводници е... мислев на „штипкање“ - кога твоите 2 усни ке ја фатат долната негова усна и ќе ја повлечат, шмукнат ... на тоа мислев 8) Нели е закон?
Абе срцка вториот пат нејќам ни да помислам да го пољубам!CuCeNcE напиша:Se slagam...nemoze od ednas da zaklucis dali nekoj ubavo se baknuva ili ne
Тебе човеку мора некоја жена многу да ти згрешила у животов Според твоиве постови ми личиш на женомразач :pos2:Никола напиша:Да на девојките им се важни бакнежите. Зошто? Кој знае, али мораш да играш по нивно за да го добиеш тоа за кое си отишол кај нив.
Колку може се полесно да биде али ај, жени се, им се простува.
I mene mi se ima deseno vakvo nesto. Baknuvanjeto mi zavisi premnogu vo vrskata. Duri kako sto kaza RealGirL, prestanuva da mi se svigja tipot ako ne znae ubavo da se baknuva. Ednostavno mi se gubi zelbata da imam nesto poveke so toj.RealGirL напиша:Абе срцка вториот пат нејќам ни да помислам да го пољубам!
Еве на пример мене ми се свиѓаше еден тип онака беше просечен, не беше нешо ваауу али интересен...И се мувавме една вечер али лошо љубењееееее:nesum: Одвај чекав да заврши вечерта,дури си отидов и порано,после типот сакаше врска али но тенкју..дури и веќе престана да ми се свиѓа..и тоа што го гледав привлечно кај него исчезна!!