Бакнување

Член од
15 јули 2005
Мислења
972
Поени од реакции
16
Mnogu mi e vazno baknuvanjeto. Kolku postrasni se baknezite tolku poveke cuvstvuvam zelba za sex. :oops:

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
Никола напиша:
па од каде да знае како да се лапа? не глеаш дека со глупости им се полни муабетите..
наместо да се интересираат како да го задоволат машкото, ги оговараат оние кои практично се обидуваат да го научат тоа. :))

всушност девојките не се никогаш криви за тоа.
како ни за било што друго кога станува збор за Љубов и Секс :wink:
lapanje i baknuvanje se dve razlicni raboti... lapaat bebinjata, ama cicka...toa e problemot, shto retko koj neznae da se lapa (zivotinski instinkt e toa) ama retko koj umee da baknuva.

Член од
9 мај 2005
Мислења
71
Поени од реакции
0
i jas mislam deka se pocnuva od pogledite pa prodolzuva so baknez,a i za mene kako stenmarc najbien mi e baknezot ako ne go biva tipot nisto ne prajme do sega mi se pogodile samo dvajca vo stavarna smisla na zborot baknez sto duri me izludil,a so edniot mozevme rekord da vodime vo baknuvajne :)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Не е финтата да ти се погоди типот, треба и ти да му се погодиш на него. Или да се изразам малку со компјутерски жаргон - треба да сте си и двајцата "компатибилни".

Немој да мислите дека сте добри бакнувачи. За некого можеби сте лоши.

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
,,Бакнежот е средба најубава на свет, мост по кој си идат душите во пресрет"... бај Владо
А според мене и стварно е така. Сакам бакнежи исполнети со нежност, кратки ама слатки, а не некои насилнички, премногу страсни, да не можеш воздух да земеш и да ти се чини дека ќе се задавиш од нечиј јазик. Бљак! ЈАс бар сум романтичен тип и сакам се што е убаво и неисилено :oops:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
smizlicka напиша:
divine напиша:
А никој не се бакнува некогаш без јазик?
gadno e bez jazik NIKOGAS
И бакнувањето без јазик има своја убавина - Она „штипкање“ со вашите усни на една усна на партнерот е многу многу прекрасно и доста пали 8)

Шмизличка под бакнување подразбираш само бакнување со јазик или така ми се чини??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
smizlicka напиша:
divine напиша:
Зошто??? Ау баш се зачудив ... гадно е без јазик, а со јазик не е? А и немора да е грицкање Стенмарк нели? :lol:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
smizlicka напиша:
divine напиша:
Гадно е без јазик!?!?!?!?! :shock: :eek:
Па ти значит не ја знајш убавината на бакнувањето.. фрката на бакнувањето не е само некој да ти пикни јазик до в грло.. :mrgreen:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
divine напиша:
А и немора да е грицкање Стенмарк нели? :lol:
Абе не знаев како да го опишам, башка и во наводници е... мислев на „штипкање“ - кога твоите 2 усни ке ја фатат долната негова усна и ќе ја повлечат, шмукнат ... на тоа мислев 8) Нели е закон? :oops:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Баш на тоа мислев кога реков без јазик ... го беше опишал како што треба, тенкју! :lol: :lol: :lol: :wink:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
StenmarC напиша:
Абе не знаев како да го опишам, башка и во наводници е... мислев на „штипкање“ - кога твоите 2 усни ке ја фатат долната негова усна и ќе ја повлечат, шмукнат ... на тоа мислев 8) Нели е закон? :oops:
Дали е закон? НАЈзакон, што ти е тебе? :lol: Доста, лиги ми потекоа!
мх мх мх :lol:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
FortunE напиша:
StenmarC напиша:
Дали е закон? НАЈзакон, што ти е тебе? :lol: Доста, лиги ми потекоа!
мх мх мх :lol:
Ајде трк на лапање!!! :lol: :lol: :lol:
А ќе ве прашував нешто вас мажите ... ви се дига само од лапање? :lol: :lol: :lol: :P

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
StenmarC напиша:
divine напиша:
А и немора да е грицкање Стенмарк нели? :lol:
Закон е. 8) :oops:
тоа јас го викам пус :P

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
divine напиша:
Ајде трк на лапање!!! :lol: :lol: :lol:
А ќе ве прашував нешто вас мажите ... ви се дига само од лапање? :lol: :lol: :lol: :P
Нормално :P

Kajgana Shop

На врв Bottom