lapanje i baknuvanje se dve razlicni raboti... lapaat bebinjata, ama cicka...toa e problemot, shto retko koj neznae da se lapa (zivotinski instinkt e toa) ama retko koj umee da baknuva.Никола напиша:па од каде да знае како да се лапа? не глеаш дека со глупости им се полни муабетите..
наместо да се интересираат како да го задоволат машкото, ги оговараат оние кои практично се обидуваат да го научат тоа. )
всушност девојките не се никогаш криви за тоа.
како ни за било што друго кога станува збор за Љубов и Секс :wink:
gadno e bez jazik NIKOGASdivine напиша:А никој не се бакнува некогаш без јазик?
И бакнувањето без јазик има своја убавина - Она „штипкање“ со вашите усни на една усна на партнерот е многу многу прекрасно и доста пали 8)smizlicka напиша:gadno e bez jazik NIKOGASdivine напиша:А никој не се бакнува некогаш без јазик?
Зошто??? Ау баш се зачудив ... гадно е без јазик, а со јазик не е? А и немора да е грицкање Стенмарк нели? :lol:smizlicka напиша:gadno e bez jazik NIKOGASdivine напиша:А никој не се бакнува некогаш без јазик?
Гадно е без јазик!?!?!?!?! :shock:smizlicka напиша:gadno e bez jazik NIKOGASdivine напиша:А никој не се бакнува некогаш без јазик?
Абе не знаев како да го опишам, башка и во наводници е... мислев на „штипкање“ - кога твоите 2 усни ке ја фатат долната негова усна и ќе ја повлечат, шмукнат ... на тоа мислев 8) Нели е закон?divine напиша:А и немора да е грицкање Стенмарк нели? :lol:
Дали е закон? НАЈзакон, што ти е тебе? :lol: Доста, лиги ми потекоа!StenmarC напиша:Абе не знаев како да го опишам, башка и во наводници е... мислев на „штипкање“ - кога твоите 2 усни ке ја фатат долната негова усна и ќе ја повлечат, шмукнат ... на тоа мислев 8) Нели е закон?
Ајде трк на лапање!!! :lol: :lol: :lol:FortunE напиша:Дали е закон? НАЈзакон, што ти е тебе? :lol: Доста, лиги ми потекоа!StenmarC напиша:Абе не знаев како да го опишам, башка и во наводници е... мислев на „штипкање“ - кога твоите 2 усни ке ја фатат долната негова усна и ќе ја повлечат, шмукнат ... на тоа мислев 8) Нели е закон?
мх мх мх :lol:
Закон е. 8)StenmarC напиша:Абе не знаев како да го опишам, башка и во наводници е... мислев на „штипкање“ - кога твоите 2 усни ке ја фатат долната негова усна и ќе ја повлечат, шмукнат ... на тоа мислев 8) Нели е закон?divine напиша:А и немора да е грицкање Стенмарк нели? :lol:
Нормалноdivine напиша:Ајде трк на лапање!!! :lol: :lol: :lol:
А ќе ве прашував нешто вас мажите ... ви се дига само од лапање? :lol: :lol: :lol: