Бакнеж при прво запознавање или потоа?

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
ako imam namera uste odma neso so nego da ako ne ic i ne se zamaram

jass

Aut viam inveniam aut faciam!
Член од
25 август 2007
Мислења
328
Поени од реакции
4
apsolutno mozes da go baknes na prv sostanok cisto da vidis kakov e! a mozes i da pocekas i da si poigras malku so nego/nea! ali slatko e u sekoj slucaj

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Me interesira sto mislite dali poljubacot so edna licnost treba da padne odma pri prvoto viduvanje ili potoa. Jas preferiram vednas, a dokolku ne se sluci toa togas gubam zelba za licnosta, i ponatamu komunikacijata so taa licnost e poteska i cesto se slucuva da oladam kon nejze. Dali devojkite imaat osekaj deka se lesni dokolku se smuvaat na prvo viduvanje?
Пољубацот велиш а?:vozbud:
После третиот состанок може некако:nesvest:
Just kidding..Глупав критериум за "тежината на девојките":vozbud:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Пољубацот велиш а?:vozbud:
После третиот состанок може некако:nesvest:
Just kidding..Глупав критериум за "тежината на девојките":vozbud:
A што се случува со многубројните „мувања“ по дискотеките , кога ни се знаат ни се познаваат се муваат , се лапаат - драпаат и се останато..

што значи тоа?
Секако доколку сакаме нешто повеќе ќе ни треба повеќе време.. ама па и глупаво е кога не ја знам одма да ја залапам.. што ако е убава , ако ми пренесе некоја болест? па дури и настинка да е?

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Pa zavisi od momentot i licnosta,ako mi se sviga,ako znae da napravi dobar muabet i da se pusta na ubav nacin se si se mesti samo i odi spontano,ne sum protiv!A ako e sprotivno od ova ednostavno davam na znaenje,negovo e dali ke prodolzi da mi se pusta.

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Не се правете паметни, ке чекате втор или трет состанок.
Кој чека - нема да дочека (реплицирам на горните постови).
За да очекуваш од некој бакнеж, значи мора да има некоја хемија - е ако веќе ја има ? што мајка тогаш треба да чекаш ?. Што, да му покажеш дека си поштена? - не. (грешка). Сите веќе ја знаеме границата за првиот бакнеж, а камоли за секс.
Така да, не паметувајте, туку однесувајте се како Ви налага ситуацијата и уживајте во неа. Бакнувајте се !

Член од
14 февруари 2007
Мислења
108
Поени од реакции
13
За мене се зависи од моментот, доколку се почувствувам дека треба да има бакнеж, не се двоумам. Колку повеќе се размислува, толку полошо. а и најлошо е кога ќе се каете.

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Не се правете паметни, ке чекате втор или трет состанок.
Кој чека - нема да дочека (реплицирам на горните постови).
За да очекуваш од некој бакнеж, значи мора да има некоја хемија - е ако веќе ја има ? што мајка тогаш треба да чекаш ?. Што, да му покажеш дека си поштена? - не. (грешка). Сите веќе ја знаеме границата за првиот бакнеж, а камоли за секс.
Така да, не паметувајте, туку однесувајте се како Ви налага ситуацијата и уживајте во неа. Бакнувајте се !
Напишано од Lady:
Пољубацот велиш а?
После третиот состанок може некако
Just kidding..Глупав критериум за "тежината на девојките"

Принудена сум детално да ти појаснам....
Just kidding-значи дека не мислам она што сум го напишала, шала е.....
Со "глупав критериум" сакам да кажам дека ова прашање си го поставував до 5-то одделение, а тоа дали бакнежот ќе биде од првиот состанок или од првата минута не објаснува дали ние вредиме како личност, дали паметуваме со тоа и слични глупости....

Член од
30 октомври 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
ма одма, да не губиш време..се разбира доколку дозволува моментот

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
"Pa sto znam...
ok e.Ne e nisto strashno.Jas vidov tema na forumov "seks na prva vecer", pa ne vidov deka mnogu se izjasnija protiv toa (?!), pa sea za eden baknez:))
Mislam deka baknez na prv sostanok e sosema ok !:)"

Апсолутнио се согласувам...кога сексот на прва вечер не е табу...шо ќе праиме муабет за бакнеж

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Па што не би могло:vozbud:
Сериозно, ако има хемија, и ако се „наредат планетите“ зошто да не. Ако има обострана желба, кога тогаш ќе биде, па зошто не и веднаш...

Едит: Под “наредат планетите“ подразбирам ако се е како што треба, т.е. да си се допаѓаат луѓето:smir:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
На некој си 17 години можеби тоа исчекување е интересно но понатаму е глупо. Ако не се бакнеме од прва тогаш губам интерес за девојката и тоа е тоа.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Па зависи од моментот доколку постои можност затоа сигурно...не ги сакам оние после n-состаноци бакнеж,па после да ми е страв да ја прашам кога ќе можам за рака да ја фатам :pos:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Зависи што очекуваш од партнерот и што очекува тој од тебе. Каков карактер е, дали сака полека да се одвиваат работите или е авантурист. Значи за тоа си требаат двајца, можеби јас сум наумила ама тој не:pos: и обратно. Имам искуство со еден дечко кој по третиот состанок по некое си правило тогаш као треба да се бакне со девојката, мене ми беше многу чудно:pos: и уште ми е:pos: од тогаш го немам видено а не ни сакам:pos: пошто одеше се по некои правила тие три видувања официјални:pos: и избегав ама буквално:pos:

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Не си требала да бегаш. Можеби потоа ќе те бакнел три пати. :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom