Бакнеж при прво запознавање или потоа?

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Како што имаат кажано и во претходните постови ... важен е моментот,важно е да се има хемија меѓу двајцата .. многу е убаво кога сето тоа ке се случи спонтано
... сепак глупо е цела вечер да се стискаат и да се чуваат за следниот дејт за девојката да не испаднела лесна или слични бабини деветини ... ако се привлекуваат и ако им се сака нормално ке се изнашљапаат ... али ако не јбг ... може следниот пат ке им биде судниот момент(ако воопшто им било судено):smir:

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
Првиот пат никад...Не ми е убаво мене уопште,ако е атмосферата мувај чисто вечерта да се пројде не чекам,ама ако ми значи девојката нешо и слично,строго после првиот пат,чисто за да видиме како иде муабетот...

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Мислам дека воопшто нема врска кога ќе се случи. Прв,втор,трет а може и другари да се со години. Битен е само моментот кога ќе летаат пеперутки.
Конкретно за првиот пат е малку мистериозно зашто после тоа не е баш јасно дали двајцата ќе продолжат или само се мувале. Ама ако има хемија самото си доаѓа и за следен пат... Така да немам ништо против тоа да се случи првиот пат. Зарем вториот пат е многу подалеку од првиот??? Така да ништо од ова не ја прави девојката лесна. Можда нема да ја смета за тешка,ама нема ни за лесна:)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
ednash se ziveesh :) Neznam zasho da se gubi vreme na chekanje .. :D

Член од
6 јули 2009
Мислења
69
Поени од реакции
5
Јас сум за бакнеж при првото запознавање:smir:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Мислам дека е многу поубаво ако се случуваат спонатано работите.Некогаш е поубаво да се почека моментот онака да се погоди и кога ке се случи да биде најубаво на свет:)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
мене за прво запознавање ми го исиса таквото!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Kajgana Shop

На врв Bottom