Како што имаат кажано и во претходните постови ... важен е моментот,важно е да се има хемија меѓу двајцата .. многу е убаво кога сето тоа ке се случи спонтано
... сепак глупо е цела вечер да се стискаат и да се чуваат за следниот дејт за девојката да не испаднела лесна или слични бабини деветини ... ако се привлекуваат и ако им се сака нормално ке се изнашљапаат ... али ако не јбг ... може следниот пат ке им биде судниот момент(ако воопшто им било судено):smir:
Првиот пат никад...Не ми е убаво мене уопште,ако е атмосферата мувај чисто вечерта да се пројде не чекам,ама ако ми значи девојката нешо и слично,строго после првиот пат,чисто за да видиме како иде муабетот...
Мислам дека воопшто нема врска кога ќе се случи. Прв,втор,трет а може и другари да се со години. Битен е само моментот кога ќе летаат пеперутки.
Конкретно за првиот пат е малку мистериозно зашто после тоа не е баш јасно дали двајцата ќе продолжат или само се мувале. Ама ако има хемија самото си доаѓа и за следен пат... Така да немам ништо против тоа да се случи првиот пат. Зарем вториот пат е многу подалеку од првиот??? Така да ништо од ова не ја прави девојката лесна. Можда нема да ја смета за тешка,ама нема ни за лесна
Мислам дека е многу поубаво ако се случуваат спонатано работите.Некогаш е поубаво да се почека моментот онака да се погоди и кога ке се случи да биде најубаво на свет
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.