Бакнеж при прво запознавање или потоа?

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
До сега само еднаш сум направил такво нешто... Бакнеж при првото запознавање,пред првиот кажан збор, пред првиот допир со рацете... Преслатко,преубаво...

Долга приказна...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ако има хемија,зошто да не?!
Јас кога го запознав дечко ми,одма ни се појавиа искри во очите,ама не беше сам.Вториот пат кога се видовме бевме со поголемо друштво и ни беше непријатно,е веќе третиот пат...:baknez1:
Повозбудливо беше,нестрпливи,во исчекување,неизвесност...мислам дека првиот пат ако се пољубевме,немаше да ни биде толкава сатисфакција од што ни беше после 3-4 излегување...
Како и да е,беше убаво:srami:

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
bas za ova se raspravav so eden drugar...pocna da mi vrti muabeti u stil kako go smenil mislenjeto za mene zaso so eden decko izlegov onaka prv pat i ete-se poljubivme! i demek kao sum mozela da izlezam taka lesna cura bla bla bla....mislam ne znam zaso digna tolkava fama okolu toa?! wtf? tipot mi se svigjase,mu se svigjav i se desi:helou:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
хммм колку и да сакам да го бакнам колку и да имам пеперуки on the first date сепак се правам недопирлива а со тоа го терам уште повеке да посака да ме бакне и да ме почуствува:pipi:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Нема ништо лошо во тоа... Иако факт е дека далеку повозбудливо е кога малце ќе се „побркате“, на втор, трет дејт... :) Кога нестрпливоста се зголемува, а со тоа и желбата за бакнежот. :)

Само не ми е јасно: како тоа сите бевте против мување на прв поглед, а тука на сите ви е океј бакнеж на прво упознавање? :uvo:

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Сум за бакнеж на прво запознавање, ако хемијата го одработи своето. Премногу чекање и играње на карта - недопирлив/а, може да направи некогаш и контра ефект и да се олади оној другиот. Ништо страшно нема во бакнежот, само убавина. :vozbud:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Нормално е бакнеж на прва средба. Па ако не ме баци типот, онда ќе мислам дека со мене нешо не е у ред.

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Кратко:) На прво запознавање е најубаво...ама и после тоа е убаво...сепак јас не сум баш стрплив. Ќе се јадам жив дури не ја бакнам. :)

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ма убаво е бе.Иако само еднаш сум го направил тоа.Некако при прво запознавање ми е срам,само зборувам и зборувам и не престанувам да зборувам,а интимноста ја оставам за понатаму и на крај на опозитната личност или ке и се смачи и ке ми дае корпа,или ке се реши сама да превземе нешто.
Мислам,второто е обично случај кај мене...:pos2::kesa:

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
posekako dokolku se najdam na ista branova dolzina pa nema potreba da se ceka togas pa mesto ne me faka vaka e bolje

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
zosto da ne.....mislam deka e ok.... ako dvajcata si se dopadnat megu sebe zosto da se ceka do vtoriot sostanok na primer? :toe:
sepak e samo baknez nisto strasno :back:

Tetka biberce

Wild Child
Член од
18 октомври 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
Па ако се создаде погоден момент,каде што се гледа дека и двајцата сакаат,зашто да не.Сигурно нема да го уништам тој момент само затоа што тогаш сме се запознале,па ај не бе не е времето сега

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Работава ем ти иска ем ти стиска :icon_lol: што има везе дали на прв втор трет битно да бидне нешто,иако не сум за многу одолговлекување на работите,прва шанса а се пружи зграпчи го денот :icon_lol:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
До сега никогаш (уствари лажам) да еднаш ми се десило на прво запознавање ама после неколку часа... иначе не перферирам на прво запознавање затоа што морам прво да дознаам оралната хигиена колку ја одржува и дали правела некои операции на забите :pos:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.735
Поени од реакции
13.499
Не. Мислам дека е пребрзо. Но од друга страна па ако и на двајцата си се допаѓаме why not? Но сепак ќе се вратам на првото. Од мојата страна сепак треба доборо да се запознаеме, повеќе да се гледаме за да се вроди потоа љубов, и бакнеж (залапување). За бакнување во образ е друга приказната. Тогаш нема проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom