Дефинитивно за! Ако премногу ми се допаѓа, цело време мислам на него и го посакувам, ау! Нема шанси да ми кидне! :icon_bigg Ако не се случи ништо од прво излегување, немам баш ни воља ни трпение да мислам зошто не се случило ништо... Пиши пропало. :smir:Me interesira sto mislite dali poljubacot so edna licnost treba da padne odma pri prvoto viduvanje ili potoa. Jas preferiram vednas, a dokolku ne se sluci toa togas gubam zelba za licnosta, i ponatamu komunikacijata so taa licnost e poteska i cesto se slucuva da oladam kon nejze. Dali devojkite imaat osekaj deka se lesni dokolku se smuvaat na prvo viduvanje?
се сложувам и те како...многу е битно прво разговорот , па после шлапањето и се по ред :uvo:ne sum za baknez na prv sostanok,sakam podobro da go zapoznaam prvo pa posle cunki![]()
Не сметам дека треба да има бакнеж на првото видување...Се губи чувството на неизвесност така...Me interesira sto mislite dali poljubacot so edna licnost treba da padne odma pri prvoto viduvanje ili potoa. Jas preferiram vednas, a dokolku ne se sluci toa togas gubam zelba za licnosta, i ponatamu komunikacijata so taa licnost e poteska i cesto se slucuva da oladam kon nejze. Dali devojkite imaat osekaj deka se lesni dokolku se smuvaat na prvo viduvanje?
Нема потреба одма да се залапаат, фала богу. Ако се бацат веднаш, може после или да пројде тој наплив на емоции, или цурата може да изгуби интерес, затоа што машкото одма "паднало".Me interesira sto mislite dali poljubacot so edna licnost treba da padne odma pri prvoto viduvanje ili potoa. Jas preferiram vednas, a dokolku ne se sluci toa togas gubam zelba za licnosta, i ponatamu komunikacijata so taa licnost e poteska i cesto se slucuva da oladam kon nejze. Dali devojkite imaat osekaj deka se lesni dokolku se smuvaat na prvo viduvanje?