Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
1. Aко за тебе најдобрата одбрана во бундес лигата сезонава е швајцарско сирење, тогаш не знам што да ти речам. Не велам дека е од некоја светска класа, јесте да Интер има супер одбрана и не споредувам тука, ама да ми кажуваш такви глупости е не сакам. Ете ти факт да не ми бараш после.
2. Во ред, тука се согласувам.
3. И ова нема потреба да се споредува. Баерн покрај тоа што го има најдобриот напад сезонава во Бундес, и во лига на шампиони е еден од поефикасните тимови, и пак ќе кажам не знам зошто споредувате.
Сума сумарум, се испонаша ко мало дете што не знае да пише нешто со тој коментар.:wink:
Дете си ти што не можеш да сфатиш што напишав!

Погоре прочитав дека Интер имале многу подобар напад од Баерн,хмммммммм...
Просто да не ти се верува колку само пристрасно и безвезе го разбираат некои фудбалот:nesvest:
Грешка си баш реално го рабираат фудбалот тие што така напишале.Кој напаѓач освен Олич е добар кај вас?Милер за во првенството добар е,за лига на шампиони од трема незнае што да прави.Гомеш не покажа ама баш ништо за тие пари со кои го донесовте во Баерн.Полјакот Клосе прохујало са виором!Зборувам за шпиц напаѓачи!

Bayern moze da dade gol od nadvoresnata strana na golot i sudijata da go priznae,zatoa neka se pazat zabarite,oti vo finale e malku potesko da se ima domasen sudija,makar i da e svajcarec so italijansko poteklo!!:D

За првпат во историјата борба помеѓу овие два тима за највисоката европска титула...

Јас сум за Интер и знам со сигурност дека ќе победат, а Пандев ќе даде решавачки гол и потоа ќе трчи низ теренот со македонско знаме во раце...:vozbud:

мен оф да меч......

едит...ако може нека се стави анкета:salut:
Bayern Munchen e edna institucija koja ima pogolem kontinuitet od Internazionale,koj polovina vek nema titula vo ls.I soocuvajki se so toj fakt kako sampon za voski.Ne moze nisto protiv golemi krlezi kakvi sto se fudbalerite od minhen.A tie eftini finti na preveduvacot na van gal moze da im se vidi krajot uste od makedonija,iako e mnogu daleku od spanija.Vo madrid Van Bommel ke bide prviot strnski kapiten na bayern sto ja podignal titulata.[/QUOTE]
Сонувај,во сон се ти изгледа како што ќе посакаш.Продолжи со твојот сон!

Н

'Никола'

Гостин
Играњето во домашно првенство нема никаква врска со играњето во ЛШ... така да не правете такви споредби...
Споредбите правете ги на основа на ЛШ....
Не споредив ништо со домашно првенство и ЛШ. Едноставно изнесов факт дека немаме слаба одбрана, имаме супер среден ред и солиден напад. Тоа е.

Дете си ти што не можеш да сфатиш што напишав!
Убаво сватив што напиша, ти не ме свати. Тоа за детето се однесуваше само на твоето под сума сумарум, како беше, ќе го пијате на големо и сл. Капиш?:wink:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Се надевав дека оваа година ќе си ги видам Реал Мадрид на нивниот стадион,како победуваат..но за жал не испадна така...Сепак,сметам дека Интер оваа игра ќе ја добие сто посто....Мурињо е прекрасен стратег,имаат добри играчи,ги истренирал да играат феноменално...Затоа.
Forza Inter...,секако и наш Гоче е таму,кој се надеваме ќе се закити со гол...:vozbud:

Член од
11 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1
Се надевав дека оваа година ќе си ги видам Реал Мадрид на нивниот стадион,како победуваат..но за жал не испадна така...Сепак,сметам дека Интер оваа игра ќе ја добие сто посто....Мурињо е прекрасен стратег,имаат добри играчи,ги истренирал да играат феноменално...Затоа.
Forza Inter...,секако и наш Гоче е таму,кој се надеваме ќе се закити со гол...:vozbud:
Значи радувам се што сите го омаловажувате Баерн, како резултат на тоа секогаш има добар коефицинет и автоматски добра пара се фаќа на него

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Значи радувам се што сите го омаловажувате Баерн, како резултат на тоа секогаш има добар коефицинет и автоматски добра пара се фаќа на него

Ејјј незнаеш колку ми е мерак за тоа.....
Неколку пати напишав,така Јуве мислеше дека 100% ќе не елиминира,за овие од Манчестер да не зборам,уште малце не требаше на терен да искочиме,па дури и со Лион имаше дел кои мислеа дека многу тешко да ги поминеме.

Ама супер,така само си остануваат со прашалници во главата,па доаѓаат кај нас во фан клуб со изјави од типот: „Абе јаки сте,ама не ве бива“ :pos2::pos2:
Уживам во прогнозите на кајгана-фудбалските експерти.Еден таков стана легенда,позната надалеку,дури до влада,и до министерката за внатрешни.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Не споредив ништо со домашно првенство и ЛШ. Едноставно изнесов факт дека немаме слаба одбрана, имаме супер среден ред и солиден напад. Тоа е.
А ова?

1. Aко за тебе најдобрата одбрана во бундес лигата сезонава е швајцарско сирење, тогаш не знам што да ти речам. Не велам дека е од некоја светска класа, јесте да Интер има супер одбрана и не споредувам тука, ама да ми кажуваш такви глупости е не сакам. Ете ти факт да не ми бараш после.
3. И ова нема потреба да се споредува. Баерн покрај тоа што го има најдобриот напад сезонава во Бундес, и во лига на шампиони е еден од поефикасните тимови, и пак ќе кажам не знам зошто споредувате.
Сума сумарум, се испонаша ко мало дете што не знае да пише нешто со тој коментар.:wink:
Даваш факти за Бундес лига... Јас реков не правете споредби Првенство - ЛШ зашто се 2 различни натпреварувања...

--- надополнето ---

Боби[Мкд];3546197 напиша:
Jaката одбрана на Интер. :icon_lol:
:tapp:

Н

'Никола'

Гостин
^ Море чоек,:) оти не разбираш. Тој вика дека имаме преслаба одбрана, јас викам дека најдобрата одбрана во Бундес Лигата не е преслаба како што тој кажа. И сеа не знам стварно кај виде дека споредувам ЛШ со Бундес Лига. Стварно не ми е јасно.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
^ Море чоек,:) оти не разбираш. Тој вика дека имаме преслаба одбрана, јас викам дека најдобрата одбрана во Бундес Лигата не е преслаба како што тој кажа. И сеа не знам стварно кај виде дека споредувам ЛШ со Бундес Лига. Стварно не ми е јасно.
Па не направи директна споредба,туку постот ти е у стилот: Најдобра во буднес лигата, добра во ЛШ...

Па нормално и очекувано е тимот кој стигнал до Финале во ЛШ да има најдобра(или меѓу најдобрите) одбрана во домашното првенство, тоа е нешто што не треба да се споменува...

А чекај,

4 гола примени во осмина финале
4 гола примени во четвртфинале

Тоа е добра одбрана???

(Интер прими 1(еден) )

Н

'Никола'

Гостин
^ Па добра е, не се само тие натпревари. Факт е дека не е прејака, исто факт е дека Интер има подобра одбрана. Тоа никогаш не сум го порекнал. Ама кога нападот функционира добро, одбраната не секогаш е главниот фактор за да реши некој натпревар. И како што изјави вГаал пред некое време : "Одбраната почнува од последниот човек во нападот".:salut:

Член од
11 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1
Па не направи директна споредба,туку постот ти е у стилот: Најдобра во буднес лигата, добра во ЛШ...

Па нормално и очекувано е тимот кој стигнал до Финале во ЛШ да има најдобра(или меѓу најдобрите) одбрана во домашното првенство, тоа е нешто што не треба да се споменува...

А чекај,

4 гола примени во осмина финале
4 гола примени во четвртфинале

Тоа е добра одбрана???

(Интер прими 1(еден) )

А нула голови примени во полуфинале, за разлика од интер кој прими 2

Н

'Никола'

Гостин
Стварно ме насмеа сега. Овој тим од видеово, нема ниту една допирна точка со овој сегашниов. Али не планирам да објаснувам и да се карам, мислете си вие дека овие од видеово ќе играат против Интер.

Член од
11 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1

Напомена: За тие што имаат помалце од 18 години да не го гледаат видеово

Браво ЕКСПЕРТ си за фудбал !!!! И кога веќе споредувате одбранбени играчи според тоа кој колку голови има дадено (а задача му е да го бране својот гол) можете и голманите според таа логика .... Толку од мене до финалето ....

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Стварно ме насмеа сега. Овој тим од видеово, нема ниту една допирна точка со овој сегашниов. Али не планирам да објаснувам и да се карам, мислете си вие дека овие од видеово ќе играат против Интер.
Никола, видеото не беше наменето за тебе :)

Браво ЕКСПЕРТ си за фудбал !!!! И кога веќе споредувате одбранбени играчи според тоа кој колку голови има дадено (а задача му е да го бране својот гол) можете и голманите според таа логика .... Толку од мене до финалето ....
Изгледа не ја сфати целта на видеото???

Изгледа не знаеш дека Интер играше против Барселона, а Баерн против Интер....

Да да, таа Барселона што на вас ви даде 4 гола на 1 утакмица... Правиш глупи споредби, па така и јас го остаив линкот... знам дека не е ист тим, знам дека не е иста игра, со Никола си правев убав муабет ти искочи со споредба Барса и Лион...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom