Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Никола, видеото не беше наменето за тебе :)

Изгледа не ја сфати целта на видеото???

Изгледа не знаеш дека Интер играше против Барселона, а Баерн против Интер....

Да да, таа Барселона што на вас ви даде 4 гола на 1 утакмица... Правиш глупи споредби, па така и јас го остаив линкот... знам дека не е ист тим, знам дека не е иста игра, со Никола си правев убав муабет ти искочи со споредба Барса и Лион...

Добро а зашто си толку аматер???

Убаво ти вика дека мисли на најдобра одбрана во Бундеслигата а не во ЛШ.Се согласувам дека вие имате најдобра одбрана во ЛШ оваа сезона,ама се тоа ќе биде џабе доколку не успеат да се одбранат од нашиот напад.
Со нас се немате сретнато.Целата статистика паѓа во вода,кој колку голови примили или дал.

Се работи за една утакмица,на неутрален стадион,и како што вика една реклама Скопско и се е можно!

Дај ако имате некои аргументи за добра дебата приложете.Ако не стрпете се до 22 Мај.После тоа се ќе биде појасно!

Н

'Никола'

Гостин
Како бе не беше, в срце ме погоди.:pos:
Одамна се помирив со тоа јас, башка лани не ни очекував да направиме нешто повеќе со Барса.
Годинава, како што кажав, друга е приказната, Вангаловски дојде и го препороди тимот, на почетокот беа тие лошите резултати поради баш тие промени, на играчите им требаше време да се навикнат и прилагодат на новата филозофија на тренерот. Сега се си дојде на свое место.

Член од
11 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
1

Изгледа не ја сфати целта на видеото???

Изгледа не знаеш дека Интер играше против Барселона, а Баерн против Интер....

Да да, таа Барселона што на вас ви даде 4 гола на 1 утакмица... Правиш глупи споредби, па така и јас го остаив линкот... знам дека не е ист тим, знам дека не е иста игра, со Никола си правев убав муабет ти искочи со споредба Барса и Лион...
ц ц ц ц а твојата споредба на манчестер со цска во ред е ??????

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Добро а зашто си толку аматер???

Убаво ти вика дека мисли на најдобра одбрана во Бундеслигата а не во ЛШ.Се согласувам дека вие имате најдобра одбрана во ЛШ оваа сезона,ама се тоа ќе биде џабе доколку не успеат да се одбранат од нашиот напад.
Со нас се немате сретнато.Целата статистика паѓа во вода,кој колку голови примили или дал.

Се работи за една утакмица,на неутрален стадион,и како што вика една реклама Скопско и се е можно!

Дај ако имате некои аргументи за добра дебата приложете.Ако не стрпете се до 22 Мај.После тоа се ќе биде појасно!
Ај аматер сум ама изгледа и ти како Боби777 ќе се криеш кога му се врати како бумеранг тоа што ми го збореше за Меси...

И баш тоа дека е само 1 утакмица ме плаши најмногу... Искрено Баерн го посакував за противник до сега, али веќе у финалево повеќе би го сакал Манчестер....

ц ц ц ц а твојата споредба на манчестер со цска во ред е ??????
Па затоа не стаив само 1 утакмица, ги ставив 2те...

Интер играа со ЦСКА и Челзи
Баерн играа со Фиорентина и Манчестер

Навидум изедначени противници, али 1 спрема 8 во примени голови...

И ај, не можам веќе да расправам вакви работи...

M

mercenary

Гостин
Малце статистика.

Inter-Chelsea,CSKA,Barcelona
Bayern M.-Fiorentina,Manchester,Lyon

Inter-Chelsea 2-1 | Bayern M.-Fiorentina 2-1
Chelsea-Inter 0-1 | Fiorentina-Bayern M. 3-2
Inter-CSKA 1-0 | Bayern M.-Manchester U. 2-1
CSKA-Inter 0-1 | Manchester U.-Bayern M. 3-2
Inter-Barcelona 3-1 | Bayern M.-Lyon 1-0
Barcelona-Inter 1-0 | Lyon-Bayern M. 0-3

Inter-Дадено 8,примено 3(гол разлика 5).Bayern-Дадено 12,примено 8(гол разлика 4).

M

Mario Gómez

Гостин
Добро, тука сме некаде. Само разбираш, они ја победија Барселона. :icon_lol:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Интер ке победи во продужетоци,Пандев дава решавачки гол :vozbud:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.005
^ Светските и Европски прваци, шампиони најверојатно на Шпанија оваа сезона, уз Челзи, шампионите на Англија и екипа која стандардно тераше до 4 најдобри последни неколку години во ЛШ ...
Ништо чудно Интер да се мали фаворити во кладилниците за овој дуел, баш поради овие факти, колку што добро памтам по првиот дуел со Барса Интер имаа најмал коефициент во кладилниците за првак во Лигата на Шампионите.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Tuka negade sme nema potreba da panicime
Do sega neslusnav nieden komentar,Bavarski fan da rece ce tepame 100%,interisti imas kolku ti saka dusa sto se sigurni deka ce tepaa.Toa mene voopsto ne mi smeta
Samo mozem da vi recem posledniot so se smee najslatko se smee:back:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
мерак ми е да победи интер, но Пандев да даде гол. Нека го израдува малиот Филипо:)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Колку самобендисани навивачи сте:tapp:(зборот 100%милион пати го прочитав ми се смачи). Ако имате нешто интересно и објективно да кажете за финалево и за екипиве кажете ако не немојте вакви работи ви се молам.:salut:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Абе 0 - 0 ќе заврши утакмицата и ќе шутираат пенали каде интер ќе има предност поради цезар.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Искрено се надевам дека Баерн ќе даде прв гол и тоа до 10 минута пошто италијанциве ако дадат први ќе се пикнат сите во шеснаестерец исто како со Барселона и ништо од фудбалот

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Искрено се надевам дека Баерн ќе даде прв гол и тоа до 10 минута пошто италијанциве ако дадат први ќе се пикнат сите во шеснаестерец исто како со Барселона и ништо од фудбалот
Лол, дали ти тоа ги спореди Барса со Баерн или претпоставуваше дека после тој гол на Интер ќе им исклучат 2 играчи?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Inter им напраи финта на Барса, шутна два пати - а им спука 3 гола. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom