- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
Дете си ти што не можеш да сфатиш што напишав!1. Aко за тебе најдобрата одбрана во бундес лигата сезонава е швајцарско сирење, тогаш не знам што да ти речам. Не велам дека е од некоја светска класа, јесте да Интер има супер одбрана и не споредувам тука, ама да ми кажуваш такви глупости е не сакам. Ете ти факт да не ми бараш после.
2. Во ред, тука се согласувам.
3. И ова нема потреба да се споредува. Баерн покрај тоа што го има најдобриот напад сезонава во Бундес, и во лига на шампиони е еден од поефикасните тимови, и пак ќе кажам не знам зошто споредувате.
Сума сумарум, се испонаша ко мало дете што не знае да пише нешто со тој коментар.:wink:
Грешка си баш реално го рабираат фудбалот тие што така напишале.Кој напаѓач освен Олич е добар кај вас?Милер за во првенството добар е,за лига на шампиони од трема незнае што да прави.Гомеш не покажа ама баш ништо за тие пари со кои го донесовте во Баерн.Полјакот Клосе прохујало са виором!Зборувам за шпиц напаѓачи!Погоре прочитав дека Интер имале многу подобар напад од Баерн,хмммммммм...
Просто да не ти се верува колку само пристрасно и безвезе го разбираат некои фудбалот:nesvest:
Bayern Munchen e edna institucija koja ima pogolem kontinuitet od Internazionale,koj polovina vek nema titula vo ls.I soocuvajki se so toj fakt kako sampon za voski.Ne moze nisto protiv golemi krlezi kakvi sto se fudbalerite od minhen.A tie eftini finti na preveduvacot na van gal moze da im se vidi krajot uste od makedonija,iako e mnogu daleku od spanija.Vo madrid Van Bommel ke bide prviot strnski kapiten na bayern sto ja podignal titulata.[/QUOTE]Bayern moze da dade gol od nadvoresnata strana na golot i sudijata da go priznae,zatoa neka se pazat zabarite,oti vo finale e malku potesko da se ima domasen sudija,makar i da e svajcarec so italijansko poteklo!!
За првпат во историјата борба помеѓу овие два тима за највисоката европска титула...
Јас сум за Интер и знам со сигурност дека ќе победат, а Пандев ќе даде решавачки гол и потоа ќе трчи низ теренот со македонско знаме во раце...
мен оф да меч......
едит...ако може нека се стави анкета:salut:
Сонувај,во сон се ти изгледа како што ќе посакаш.Продолжи со твојот сон!