Баерн Минхен - Интер: финале Лига на Шампиони, 22 мај!

Кој мислите дека ќе победи?

• Баерн Минхен

Гласови: 109 31,5%
  • Интер

Гласови: 237 68,5%

• Вкупно гласачи
    346
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Za Ribery nee sigurno se borimo na Germanski nacin do kraj za da go gledamo vo golemoto finale
http://www.bayernmkd.co.cc/novosti/2900

Do tolku nee slaba kolku sto ga pravite vie imame mnogu mladi futbaleri kao so se Batstuber(koj e povikan vo germanskata reprezentacia no i Bayern imase edna ponuda od Real 15milioni da ne zaboravime 19/20godini ima)isto taka i Diego Armando Contento maliov e zver dovolno samo negovoto ime kazuva za kakov klasa igrac se zboruva 19godisen vo taa kategoria ispaga i Lahm 25godisen nema potreba da komentiram za posledniot
Takada vGaal znae stoprae moze naprael golema greska so Lucio no i toj 32godisen e takada tesko da a derzi taa forma
Ubeden sum deka ce svatite na 22maj dega Bayern nema tolku slaba odbrana kolku sto mislite(do sega sme primile golovi zatoa sto igrame ofanziven fitbal a vo finale nema da se zabraa vo napad)
На нет прочитав дека неговото барање било одбиено......:toe:

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Chelsea sigurno ke bide sampion. Oh wait... :D

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
На нет прочитав дека неговото барање било одбиено......:toe:

Да но Баерн ќе оди до последната инстанца а тоа е меѓународниот спортски суд во Лозана.

Тоа е независна институција и таму шансите на Рибери да игра во финале според судски експерти на тој суд кој порано работеле таму,гледајќи го неговиот случај сметаат дека шансите се 50-50% сооглед дека Баерн ги има аргументите на своја страна.

На барањето на Баерн ќе се одлучува на 12 или 13 мај кога и дефинитивно ќе се знае дали ќе игра или не....

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Погоре прочитав дека Интер имале многу подобар напад од Баерн,хмммммммм...
Просто да не ти се верува колку само пристрасно и безвезе го разбираат некои фудбалот:nesvest:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.005
Погоре прочитав дека Интер имале многу подобар напад од Баерн,хмммммммм...
Просто да не ти се верува колку само пристрасно и безвезе го разбираат некои фудбалот:nesvest:
Статистички тука некаде се, неможеш да кажеш кој напад е подобар во моментов, а и воошто тој фрагмент не е релевантен, нема потреба да се дискутира на таа тема.

Доброто за Интер е што го имаат Ето, кој е преискусен во ова натпреварување, со две финални средби од ЛШ каде даде и по 1 гол, мислам дека искуството е доста важно во една ваква ситуација, нормално, не и пресудно. :wink:

Н

'Никола'

Гостин
А за анализа сега ќе ти напишам кај е интер подобар од баерн.
1.Одбрана и голман Интер е супериорен во однос на баерн со швјцарското сирење.
2.Среден ред ај ќе кажам тука се двете екипи.
3.Напад подобри сме од вас.
Сума сумарум ќе го јадете на велико!
1. Aко за тебе најдобрата одбрана во бундес лигата сезонава е швајцарско сирење, тогаш не знам што да ти речам. Не велам дека е од некоја светска класа, јесте да Интер има супер одбрана и не споредувам тука, ама да ми кажуваш такви глупости е не сакам. Ете ти факт да не ми бараш после.
2. Во ред, тука се согласувам.
3. И ова нема потреба да се споредува. Баерн покрај тоа што го има најдобриот напад сезонава во Бундес, и во лига на шампиони е еден од поефикасните тимови, и пак ќе кажам не знам зошто споредувате.
Сума сумарум, се испонаша ко мало дете што не знае да пише нешто со тој коментар.:wink:

Член од
8 мај 2010
Мислења
1
Поени од реакции
1
Bayern ke go pomesti avtobusot od golot na inter

Bayern moze da dade gol od nadvoresnata strana na golot i sudijata da go priznae,zatoa neka se pazat zabarite,oti vo finale e malku potesko da se ima domasen sudija,makar i da e svajcarec so italijansko poteklo!!:D

За првпат во историјата борба помеѓу овие два тима за највисоката европска титула...

Јас сум за Интер и знам со сигурност дека ќе победат, а Пандев ќе даде решавачки гол и потоа ќе трчи низ теренот со македонско знаме во раце...:vozbud:

мен оф да меч......

едит...ако може нека се стави анкета:salut:[/quote]

Bayern Munchen e edna institucija koja ima pogolem kontinuitet od Internazionale,koj polovina vek nema titula vo ls.I soocuvajki se so toj fakt kako sampon za voski.Ne moze nisto protiv golemi krlezi kakvi sto se fudbalerite od minhen.A tie eftini finti na preveduvacot na van gal moze da im se vidi krajot uste od makedonija,iako e mnogu daleku od spanija.Vo madrid Van Bommel ke bide prviot strnski kapiten na bayern sto ja podignal titulata.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Значи дојдовме до заклучок дека...СО СИГУРНОСТ ИНТЕР ЌЕ ПОБЕДИ(така тврди овој над мене:toe:изгледа ја гледал штом е толку сигурен:toe:ништо чудно можно е и тоа,да не си грешам душа...)

ПС- Имаш анкета нели ја виде???

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Za Inter sum poradi Pandev, a mislam deka Baern ce pobedi!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не сум за Интер поради Пандев во никој случај. Сите го почитуваме како играч ама тоа не ме обврзува да навивам за клубот во кој игра. Како и да е мислам дека ќе бидетешко, сите знаеме што се може да направи Мурињо. Јас сум симпатизер на Баерн и верувам во Баерн до крај. Мислам дека можат и да се надминат иако според мене шансите се 50-50. Очекувам Робен и Олич да бидат несопирливи за разлика од напаѓачите на Барса во дуелот со Интер.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Значи дојдовме до заклучок дека...СО СИГУРНОСТ ИНТЕР ЌЕ ПОБЕДИ(така тврди овој над мене:toe:изгледа ја гледал штом е толку сигурен:toe:ништо чудно можно е и тоа,да не си грешам душа...)

ПС- Имаш анкета нели ја виде???
Он го цитирал вториот пост, читај поубаво. :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ќе игра Рибери во финалето? ако не тешко ви се пишува шваби.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Играњето во домашно првенство нема никаква врска со играњето во ЛШ... така да не правете такви споредби...
Споредбите правете ги на основа на ЛШ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom