Бабичка украла 2 сникерса и умрела од срам

S

Sagan

Гостин
Нормална последица во ненормално општество!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.459
Поени од реакции
5.873
Жал ми е за бабата, и тие за 2 сникерса ја претресуваат, јбг. Синкерсбаба.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
штета не сум како тебе напет, и нема да ги глеам твоите мислења, како што ти ги пратиш секојдневно мојте, сепак фала за вниманието и тоа што редовно ме читаш позз
Ти си тој што напнуваш,во секоја тема спомнуваш буржоазија,буржоази,кажи некој нов збор,од тебе некој не може да отвори тема.Секаде мораш да солиш памет како не чинело а што чинело.Бодеш во очи не дека огноотпорен е опседнат од тебе.Грешка си малечок.Не е,ти си тој што си опседнат.

На темата,сега и мене ми се пријаде сникерс,кутрата бабичка.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
абе политичариве крадат милиони па око не им трепна оваа за дне чоколатца... П.С не е ова од срам туку од возбуда стрес страв.... од срам никако немое да е!!!

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17
:cry:
за две чоколатца..
се е џабе
жал ми е што се усрамила, ко којзнае што да направила.

за срцев удар да добиеш кој знае што треба да ти се заврти во главата. :cry:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Епа политичарите кога крадат нема предупредувачки сигнал, никој не ги прекорува, никој не ги претресува. И бабава мислела да мине така, ама заборавила дека е обичен смртник... Обезбедувањето не е воопшто виновно. Си ја вршат работата за која се платени. Да била бабата испраксирана, двете чоколади немало до смрт да ја дотераат.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Епа политичарите кога крадат нема предупредувачки сигнал, никој не ги прекорува, никој не ги претресува. И бабава мислела да мине така, ама заборавила дека е обичен смртник... Обезбедувањето не е воопшто виновно. Си ја вршат работата за која се платени. Да била бабата испраксирана, двете чоколади немало до смрт да ја дотераат.
зошто мислиш дека не е виновно обезбедувањето ни најмалку ?
зар не виде на видеото колку горила и се настрвија на кутрата жена ?

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Бог да чува...Не вреди вака да умреш мајката...

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
зошто мислиш дека не е виновно обезбедувањето ни најмалку ?
зар не виде на видеото колку горила и се настрвија на кутрата жена ?
Не може нив да ги обвиниш за смртта на бабата... Тоа им е работа, да пазат да не има проблеми во супермаркетот. Кога ќе се појави крадец, ќе му се соберат сите и ќе го претресат. Без разлика дали има 7 или 77 години, без разлика дали е сиромашен или богат. И кај нас е исто.

П

Пепси_

Гостин
Абе обезбедувањето нормално си постапува контрола ако не тој ќе лета..... ама ја гледат бабава паѓа овие си седат е тоа не ме бендиса....

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Жалноо многу жално. :( :( Сирота бабичка,сигурно немала да краде ако можела да си дозволи да ги купи тие два сникерса.Не ќе живее од леб и млеко само, и тие од обезбедувањето аман 4 души ја претресуваат можел еден на поинаков начин да го реши ова!!!
А крадци и крадци поминуват неказнето !!!

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
OMG creepy

Јес да мислам дека тие правилно си постапиле и неможе да им се замери зошто ја претресле, не дека знаеле они дека само 2 сникерса украла, свирел автоматот и морале да ја претресат, неможе да речат „ај ти си старица, нема потреба да те провериме, нема везе ако си украла нешто, слободна си“...

Каков автомат свирел бе,тоа не е продавница за облека :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom