S
Sagan
Гостин
Обама: -“Од веродостојни извори добивме информација дека Гадафи ќе ја збрише Европа. Затоа решивме ние да го збришеме него.“
Ова вистина? :uvo:Незнам за ова дали е точно али знам дека оваа ванѓа стварно гледала,имено моите имаа една пријателка која била кај ванѓа еднаш и чекала кај неа за влез .така чекајки видела дека има едно 20тина души што исто чекале ,па си рекла во себе ...еј мајката 20 души по 10 лева гледање 200 на ден ...и тогаш излегна ванѓа и рекла ај нека влезе таа што ми ги број левовите ,ууу језиво:lud:
Такви примери многу има. Баба Ванга е викала хора по име да не чекат,заштото проблемите им били големи,без да ги знае. Многу пати е читала мисли,гонила е от кукjaта си ако прецени дека j губиш времето и многу други.Незнам за ова дали е точно али знам дека оваа ванѓа стварно гледала,имено моите имаа една пријателка која била кај ванѓа еднаш и чекала кај неа за влез .така чекајки видела дека има едно 20тина души што исто чекале ,па си рекла во себе ...еј мајката 20 души по 10 лева гледање 200 на ден ...и тогаш излегна ванѓа и рекла ај нека влезе таа што ми ги број левовите ,ууу језиво:lud:
Абсолутно.Ова вистина? :uvo:
Ванѓа е рекла многу работи. Еден пример - Курск. Исчезнувањето на пчелите ...ох со овие пророциве и пророштвава...ајде еден да ми каже кој предвидел нешто што всушност ни се случило?
Koj Курск бе кој пчели?Ако толку знаеш кажи нешто што ќе се случи а не откако ќе се случи.Ќе ја збришел Гадафи Европа.И?Каде и пишуваше на старицата за тоа?Јас имам внуче од 5 години и од него слушам вакви глупости.Само едно ме интересира?Кој уште во светов се занимава со вакви срања освен нас овде на Балканот?Што е со земјотресот што требаше да се случи на 30 Март и големото цунами?Или се одложува на неодредено време додека не се случи некаде земјотрес па да речеме :Еве баба Ванѓа беше во право.Ванѓа е рекла многу работи. Еден пример - Курск. Исчезнувањето на пчелите ...
Слушнав дека Ванѓа (не знам дали е точно) не сакала и не е може да влезе во црква. Црквата на Баба Ванѓа е надвор од православен канон и не е призната од бугарската православна црква. По смртта и е зазидана под огромна бетонска плоча за да не в'зскр'сне.
--- надополнето ---
Мајка ми беше купила икона на Ванѓа и за кратко време несреќи почнаа да напаѓаат семејството. Јас ја скршив иконата и се биде добро. Има нешто многу темно покрај Ванѓа.
--- надополнето ---
Од друга страна на многу луѓе им помогна...
Знам знам .И земјотресот во Јапониа.А пред неа Нострадамус растурал.Нема нешто што нее предвидено....А тебе по телефон ли ти кажа?^^^ drugar, vanjga navistina go predvide potonuvanjeto na kursk ...
"Among the predictions she said `Kursk will be underwater, and the whole world will mourn about it.' She went on to say, `it can happen in 1999 or in 2000. But that it would happen for sure in the month of August.'"Знам знам .И земјотресот во Јапониа.А пред неа Нострадамус растурал.Нема нешто што нее предвидено....А тебе по телефон ли ти кажа?
Ова вистина? :uvo:
SkyNet, Терминатори, бла бла бла.Се наведува дека во 2111 година Земјата ќе ја грее вештачко Сонце, а луѓето ќе ги заменат киборзи и роботи со човечки ум.
Мислам дека на ова мислат дека нуклеарката што ќе е фрлена ја споредува со вештачко сонце,ова го најдов на еден сајт од ноември 2010
Се исплаши да не ти дојде на сон?Ај подобро да не коментирам за вештеркава и сличните на нејзе преваранти........................