БЦ до Владата на РМ: ’Деца не си играјте. Ситуацијата е сериозна.’

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
Море дај Боже да поскапе доматот 100 денари, компирот исто, краставицата и тн. па да види еднаш во својот живот и земјоделецот што е убав живот!
Во Прилеп поскапе брашното за 100% ама земјоделците не тријат раце туку плачат како и секогаш кога гледаат каков убав живот живеат функционерите.

offtopik
Олигарсите како тебе и тоа не го знаат. За жал, земјоделците не ги земаат парите, туку прекупците. Земјоделецот пак ќе си остане со празни раце.
Земјоделецот секогаш останува со празни раце откако ќе го кандисаат да гласа,престанува да биде интересен.

Член од
26 јули 2007
Мислења
230
Поени од реакции
0
Олигарх бе.... :pos:

Трн, ашколсун. Пофали се, мамата.
Јас мислев дека повеќе ќе коментираш за тоа како да им помогнеме на земјоделците, а ти го прескокна тој дел иако тоа беше главната поента на мојот пост. Очигледно твоите родители никогаш не фатиле мотика во рака, па ти и Трн за земјоделците знаете само од телевизија. Моите родители многу добро знаат што е земјоделие.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Во Прилеп поскапе брашното за 100%
За тоа е крива владата! Груевски е крив! Море крив е и што поскапе и во Србија и во Хрватска и во Бугарија и во многу други земји!

А секако дека нема воопшто никаква улога промената на климата...малиот род...Никако!
слаф напиша:
Моите родители многу добро знаат што е земјоделие.
Влечат рала?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.910
Поени од реакции
83.129
Деца не си играјте. Вратете се on-topic.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Моите родители нит ги знаеш, нит ги познаваш. Ама ако си ги фалиме, откако знам за себе работаат како црнци.

Бог дал, имаме. Не малку, не многу.
Не се партијци, не се олигарси, не се телетабиси. Работници се.

Ноу фурдр коментс. Одјава.

Член од
29 јуни 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
НАЈНОВА ВЕСТ!!!!
(Извор Штаб на СДСМ)Дадена изјава на РАДА ТРАВА КРАВА

Најновите испитувања во светот покажале дека Груевски е крив за Озонските дупки,за пожарите во Мајами, за гладните деца во Нигерија.....)

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Напишано од слаф
Моите родители многу добро знаат што е земјоделие.

Влечат рала?
A ti kao dete na puter izrasnato pa go zaebavas. Ne gi spomna on roditelie za ti da go ponizuvas. Stvarno si najbezobrazen moderator na forumov, a znam i zosto.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Озбилно така Претседателот изјавил?
Како и обично, ништо не ми е јасно...
А темата не е во Чек Дис Аут.
Ако не се оправите со дискусиите, отиде под клуч...
Повелете!

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
2004
[/SIZE][/FONT]14. Партија за интеграција на Ромите.

[FONT=TimesNewRoman,Bold]Добиени гласови
304.572

:toe: Se drugo e mlatenje prazna slama.
[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

:)
морам да ти признаам дека во постовиве ми изгледаш многу наивно
Се сеќаваш на изборите кога победи Црвенковски, кој беше претседател на ДИК?

Овој човек:

Тој сега му е советник на Црвенковски, и на секоје појавување во јавност се појавува со него, што е награда за неговите заложби за победата на Црвенковски на избори кои патем важеа за најнерегуларните до сега.

едно мене ме загрижува и да победил со толку многу гласови, рејтингот сега му е толку мал што значи дека тоа што го направил до сега е лошо.

Убаво му кажуваат на него дечките од ЕДНООКИ, освен виски не знае ништо друго во животот јас го сфаќам дека не му лесно и дека најлошиот ден од седмицата му е надела (затоа што тогаш има ЕДНООКИ) ама тоа е ти е.

Член од
29 јуни 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
:)
морам да ти признаам дека во постовиве ми изгледаш многу наивно
Се сеќаваш на изборите кога победи Црвенковски, кој беше претседател на ДИК?

Овој човек:

Тој сега му е советник на Црвенковски, и на секоја појавување во јавност се појавува со него, што е награда за неговите заложби за победата на Црвенковски која патем важи за најнерегуларните избори до сега.

едно мене ме загрижува и да победил со толку многу гласови, рејтингот сега му е толку мал што значи дека тоа што го направил до сега е лошо.

Убаво му кажуваат на него дечките од ЕДНООКИ, освен виски не знае ништо друго во животот го сфаќа, јас го сфаќам дека не му лесно и дека најлошиот ден од седмицата му е надела (затоа што тогаш има ЕДНООКИ) ама тоа е ти е.
ТОКМУ И ТОА БЕШЕ МОЕТО ПРАШАЊЕ ПОВРЗАНО СО ОВОЈ МОМАКОВ НА СЛИКАВА УПАТЕНО ДО INTEL:

Член од
29 јуни 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
hehehe, mislenja 6, demek nov si a? i kako e sega se zaleci malku ?
ПРВО ТУКА МИСЛАМ ДЕКА ТРЕБА ДА РЕАГИРААТ МОДЕРАТОРИТЕ ЗОШТО ОВА Е РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И ОФИЦИЈАЛНО ПИСМО Е КИРИЛИЧНОТО

Ти млади Фанарјоту Југоносталгичар со ружа(полна со трње) под мишка и тоа лева мишка што требаше тоа да ти значи дали јас сум се залечил???Да не треба ти да се залечиш малце зошто мириса дури до овде на чур, изгледа ти рокнала некоја келија или можеби некој проводник кое е причина за твојата искривена слика на реалноста во твојот Процесор.

П.С.Од премногу комунистичко ОВЕРКЛОКУВАЊЕ рикаат процесори , а рокнати процесори знаеш кај завршуваат нели???:kesa: :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom