TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Браво интел, сомнителни бројки се тие на БЦ...штотуку го докажа фалцификатот од 2004 кој го направи БЦ за да дојде на власт
Интел имам едно прашање само те молам не си го ставај при срце ова мое прашање.Da da, sekogas koga gubi DPMNE e falsifikat
Negoviot izbor go dokaza i Fokus vo nekolku broja.
Koga imase SDSM dvojno pogolem rejting bea mesteni anketite sega ne.
Samo zivejte si vo vasata iluzija do slednite izbori, analizite na site izborni rezultati do sega jasno pokazuvaat koj e placko(falsifikat eeeee) i koj kje rikne na prolet.
Toa e realnosta, nemoj da mislis deka ne sakam da e se taka kako sto kazuva vladta na rozevite presovi.
Дали тоа значи дека форумов е на ДПМНЕ? Јас мислев дека се работи за неутрален, невладин, непартиски форум. Лично, не ги симпатизиран ни едните, ни другите зашто се истите луѓе и само го крадат народот. Еве изминативе денови поскапеа сите производи кои се основни за живот, а некои олигарси овде ќе ми продаваат магла и античка историја. Ќе ви дојде крајот, верувајте!Da da, sekogas koga gubi DPMNE e falsifikat
Negoviot izbor go dokaza i Fokus vo nekolku broja.
Koga imase SDSM dvojno pogolem rejting bea mesteni anketite sega ne.
Samo zivejte si vo vasata iluzija do slednite izbori, analizite na site izborni rezultati do sega jasno pokazuvaat koj e placko(falsifikat eeeee) i koj kje rikne na prolet.
Toa e realnosta, nemoj da mislis deka ne sakam da e se taka kako sto kazuva vladta na rozevite presovi.
Форумот е неутрален, а сите модератори, администратори и членови имаат право на свој став. Затоа, во иднина внимавај со карактеризациите.Дали тоа значи дека форумов е на ДПМНЕ? Јас мислев дека се работи за неутрален, невладин, непартиски форум. Лично, не ги симпатизиран ни едните, ни другите зашто се истите луѓе и само го крадат народот. Еве изминативе денови поскапеа сите производи кои се основни за живот, а некои олигарси овде ќе ми продаваат магла и античка историја. Ќе ви дојде крајот, верувајте!
Море дај Боже да поскапе доматот 100 денари, компирот исто, краставицата и тн. па да види еднаш во својот живот и земјоделецот што е убав живот!Еве изминативе денови поскапеа сите производи кои се основни за живот
СлаФко како тазе член можам да уочам само едно а тоа е : Форумов не е партиски само очигледно има членови (како и повеќето граѓани во РМ) кој ја подржуваат владата на чело со Никола Груески, членови кој мозокот сеуште им функционира кристално чисто и кои не замижуваат пред реалноста и вистината , за разлика од другите луѓе (кој морам да признам дека од ден на ден се помалку и помалку ги има)за кои времето застанало, луѓе кој се убедени дела злото е добро а доброто злото, луѓе кои се срамат да и погледнат на вистината во очи, и за крај луѓе кои се срамат од тоа што се(морам да признам дека и ја би се срамел доколку НЕДАЈ БОЖЕ сум на нивно место пу пу пу скраја да е)!!!Дали тоа значи дека форумов е на ДПМНЕ? Јас мислев дека се работи за неутрален, невладин, непартиски форум. Лично, не ги симпатизиран ни едните, ни другите зашто се истите луѓе и само го крадат народот. Еве изминативе денови поскапеа сите производи кои се основни за живот, а некои олигарси овде ќе ми продаваат магла и античка историја. Ќе ви дојде крајот, верувајте!
offtopikМоре дај Боже да поскапе доматот 100 денари, компирот исто, краставицата и тн. па да види еднаш во својот живот и земјоделецот што е убав живот!