demmian
Попиванов
- Член од
- 9 јули 2008
- Мислења
- 1.613
- Поени од реакции
- 53
Bev u Srbija,ko niz Sutka da prosetav.Uste ednash-joktur!Не иди у Србија лоле...
такви ко тебе набиваат на колец и ги спремаат на 101 начин.
Cok seljam i sikedzim.
Bev u Srbija,ko niz Sutka da prosetav.Uste ednash-joktur!Не иди у Србија лоле...
такви ко тебе набиваат на колец и ги спремаат на 101 начин.
На тебе ти харесва да си като грците а?Сакаш ти да казваш какви са хората.Браво,браво!Сами си кажват бе стрино шо ти е. Бугар од Македонија = одроден Македонец и крај на муабетот.
Па ти си бил брз бе....Bev u Srbija,ko niz Sutka da prosetav.Uste ednash-joktur!
Cok seljam i sikedzim.
Kjutev navistina,srbijanski jezik strogo ne razumem.Па ти си бил брз бе....:tv:
или си многу ќутлив таму,а?
И добро си направил што си ќутел,право да ти кажам.Kjutev navistina,srbijanski jezik strogo ne razumem.
I inteligencijata za tri dena mi se namali,ednostavno,lipsa na sovremenost vo taa Srbijata be Zevse.![]()
Двајца се караат третио користи се вели во Македонија!Море, море, се грабнаа Србите и Бугарите.....
Пазете, тоа обично не носи добри вести за Македонците...
Хахаха :pos2:Море, море, се грабнаа Србите и Бугарите.....
Пазете, тоа обично не носи добри вести за Македонците...
Не.Двајца се караат третио користи се вели во Македонија!
Да не сме третите ние? :raz:
Тешко Македонците да користат... Во било која ситуацијаДвајца се караат третио користи се вели во Македонија!
Да не сме третите ние? :raz:
Што сакаш да кажеш,дека Бугарите ќе мора да бидат или Турци или Албанци?Хахаха :pos2:
И да знаеш, у.п.м.
Не.
Албанците и турците таа работа.
Али ако.![]()
Добро ти гледа окото.Што сакаш да кажеш,дека Бугарите ќе мора да бидат или Турци или Албанци?
Окото ми гледа накај Турците!
А шо можи друго да биди Бугарин со потекло од Македонија освен одроден Македонец?На тебе ти харесва да си като грците а?Сакаш ти да казваш какви са хората.Браво,браво!
Zevse,plavusha si?Ај кога се почнавме веќе...
да палам ја уште некоја граната.
Дури и циганите ги заебаваат у.п.м.
Пази што им пејат:
Добро ти гледа окото.
п.с. Црвул... на бугарски е Опинок.
Ами ти сам го рече шо може да биде бе дечко .:helou:А шо можи друго да биди Бугарин со потекло од Македонија освен одроден Македонец?
Ние никогаш не сме биле едно со Татарите!!! Ние сме им дале јазик и се друго, но ист народ никогаш. Тие се дојденци Татари, а ние сме Македонци!!! Огромна разликаЕ не е без ништо. Нели бевме еден народ со вас во минатото, па и малкуто што го имаме е наследство од општото минато со вас.