Абе како да ја откри пак Месечината...abe toj vojo ne da e smesen duri i tezok glupak
А богами и пријателите,се сеќавам кога покаше од "жабата".Ljube ke bide sloboden... e togas neka mu ja mislat dushmanite!
"Brat Ljube" imase sansa da gi ubie "uckite", ama ne gi ubi, i sega lezi vo Hag, ama ke go pustat, i osteta ke mu platat. Da bese heroj, dozivotna nemase da mu bega...i sega nemase da ima DUI, SDSM, LDP, kanal 5, Utrinski....
Steta sto ne svakas sto kazuva ovij 28-mi bobi...., isto i mnooogu drugi ovde ne svakaat.......dobar si e brat Ljube tamu kade sto e , ako ne za drugo zaradi toa sto prokocka nesto sto ne smeese ....od cista naivnost..., aj da ne ja kazam slednata gradacija....!!!Ne znam sto sakas da kazes so ova de bese heroj dozivotna nemase da mu bega BRATOT ke bese predsedatel namesto ovoj sega bosanecov predsedatel sto nie go predade vo zamena za predsedatelsko mesto i togas trebase da se soedinime site Makedonci da ne go davavne Brat Ljube kako sto pravat srbite so karagic i mladic .
Да победеше Германија ќе беше баш така како што напиша. Судот си е и те како легитимен. Заклучокот извлечи си го самkoja komedija deneska sto ja vidov na TV...GZIM OSTRENI KAKO SVEDOK A BRAT LJUBE NA OBVINITELNA KLUPA,NELI E TOA DA PUKNE COVEK OD MAKA,NAMESTO OBRATNO DA BIDE I SITE SREKNI I VESELI DA BIDAT,TOA SE VIKA GAF NA STOLETIETO,ZNACI TREBALO DA BIDE OBRATNO KOGA BIL NIRNBERSKIOT PROCES CITIRAM,CERCIL,RUZVELT GEN.PATON I AJZENHAUER DA SEDAT NA OBVINITELNA KLUPA A AJHMAN I GERING DA IM SUDAT.SO OVA SE DOKAZUVA DEKA TRIBUNALOT VO HAG NEE LEGITIMENsto znaci,ljube ,johan ,seselj i ostanatite treba da bidat na sloboda .a ratko mladic toa sto go napravil vo srebrenica sosema go opravduvam,zatoa sto nisto ne napravil.
Секогаш ти се луцидни постовите, нема што :wink:. Ама дали и тебе некој те разбира што се крие позади луцидноста е големо рашање. Поздрав.Steta sto ne svakas sto kazuva ovij 28-mi bobi...., isto i mnooogu drugi ovde ne svakaat.......dobar si e brat Ljube tamu kade sto e , ako ne za drugo zaradi toa sto prokocka nesto sto ne smeese ....od cista naivnost..., aj da ne ja kazam slednata gradacija....!!!
Baska ke nauci da gotvi, a toa ne e mala rabota.....
koj pukal na novinara ? kede pa sega novinariОва е тој шо упука новинари така? :hehe:
Novinari???? Pozadi brata Ljubeta , pa malku bocno na desno !!!koj pukal na novinara ? kede pa sega novinari
Steta sto ne svakas sto kazuva ovij 28-mi bobi...., isto i mnooogu drugi ovde ne svakaat.......dobar si e brat Ljube tamu kade sto e , ako ne za drugo zaradi toa sto prokocka nesto sto ne smeese ....od cista naivnost..., aj da ne ja kazam slednata gradacija....!!!
Baska ke nauci da gotvi, a toa ne e mala rabota.....