БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

Статус
Затворена за нови мислења.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Од овие после одат по 4 репрезентации така?

Треба да имаме минимум 2 победи за следно коло..ако е така...

Србија се силни, не се за потценување. Сите се со рамни сили, да се надеваме дека бодовите ќе ни помогнат.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152

Србија се силни, не се за потценување. Сите се со рамни сили, да се надеваме дека бодовите ќе ни помогнат.
Не само две одат :nesum: ќе биде тешко за полуфинале но со ваква игра и срце секого можеме да победиме!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.063
Поени од реакции
45.853

Не, ова е веќе 1/4 финална фаза така да одат само двете првопласирани од двете новоформирани групи, кај нас Германија и Данска имаат по 4 бода а во останатата Хрватска и Франција мислам .
Данска незнам каков тим се, србите се крајно непредвидливи, немаат константност, играат топло-ладно, едвај се квалификуваа али ранетиот лав знае да е најопасен, истото важи и за Норвешка, како и да е, ракомента Македонија е помеѓу најдобрите 12 во Светот . . . нешто феноменално, ова мора да се искористи како отскочна даска за следните генерации, иако и оваа е во подем и може да гура и на следните натпреварувања, се надевам и на Олимпијадата во Лондон :vozbud:.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
MAKEDONIJA ALE ALE ALE :D Naredni se norwey i srbija :D a za danska slabo nekako :S kiss :D

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
кој кеф че биди да ја тепаме полска уште еднаш,хаос:vozbud:
ако продолжат вака да играат 2 победи не се нешто недостижно
Со Полска и Германија нема да играме пак. Играме само со екипите од другата група затоа што со другите две репрезентации веќе имаме изиграно.

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5
lele zverovi ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj wowwwwwwwww sum se zapalil 500000000000.
samo epten zalam so ne mozam da odam ima organiziran prevoz od prilep i bitola ama nemam pasos a deneska vo 19h se trgnuva ama nemozam da izvadam do togas steta :(:(:(:(:(:(:(:)(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Сите се сконцентрирани на Србија. Дај Боже да одлучуваа тој натпревар, нашите кога ќе се мотивираат максимално со 8 повредени газат се пред себе. Најтешко ќе биде со Данска, а со другите две имаме реални шанси. Со Србија најголеми,затоа што Скандинавците добиваат секогаш добро судење.

Како и да биде, целта е остварена, од сега понатаму се е само плус.

Кога ќе се сетам на оној пеналот што го одбрани Борко со Португалија и како тогаш висевме над бездната, вистинско чудо е што стигнавме до овде... :vozbud:

П.С.
Во Задар забават од шатор се сели на брод. Така кажа некој, а Ванчо Димовски изјави: “Ко преживи, причаче“ :vozbud:

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5
lele be luge nemozi nekako da se pojdi bez pasos tamu?epten mi se odi imam karta i prevoz i se bezplatno ama nemam pasos a do utre do 19 nema teoretski sansi da izvadam.nemozi so neso dr osven so pasos da se pojdi?

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
lele be luge nemozi nekako da se pojdi bez pasos tamu?epten mi se odi imam karta i prevoz i se bezplatno ama nemam pasos a do utre do 19 nema teoretski sansi da izvadam.nemozi so neso dr osven so pasos da se pojdi?
може бе,шо ке ти е тај пасош.Треба само да ги убедиш оние на границата дека имаш голема желба да гледаш ракомет и немаш мака...:smir:

Член од
27 август 2008
Мислења
299
Поени од реакции
49
ова е човекот што ја создаде оваа генерација на ракометари, уште пред 10 години на младинското светско првенство кога го освоија 4-то место. после 10 години, со истите играчи го прави најголемиот успех во историјата на македонскиот ракомет. Сетете се само со каква негативна атмосфера и какви проблеми репрезентацијата се соочуваше пред почетокот на квалификациите за ова светско првенство, кога Ико ја превзеде репрезентацијата. ИКО МАЈСТОРЕ - СЕКОЈА ЧЕСТ!!! Мислам дека човекот заслижи барем еднаш да му се заблагодариме на форумов!!!

а ова се луѓето кои по секоја цена се трудеа и сеуште се трудат да го уништат македонскиот ракомет: тута и вујо (нормално со мали букви)

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Браво за нашите момци.....
Битно е да дадат се од себе како што правеа до сега.
Сите репрезентации во четвртфиналната група се тука некаде по квалитет и се е можно.
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
ова е човекот што ја создаде оваа генерација на ракометари, уште пред 10 години на младинското светско првенство кога го освоија 4-то место. после 10 години, со истите играчи го прави најголемиот успех во историјата на македонскиот ракомет. Сетете се само со каква негативна атмосфера и какви проблеми репрезентацијата се соочуваше пред почетокот на квалификациите за ова светско првенство, кога Ико ја превзеде репрезентацијата. ИКО МАЈСТОРЕ - СЕКОЈА ЧЕСТ!!! Мислам дека човекот заслижи барем еднаш да му се заблагодариме на форумов!!!

а ова се луѓето кои по секоја цена се трудеа и сеуште се трудат да го уништат македонскиот ракомет: тута и вујо (нормално со мали букви)
Кои се тие?тута и вујо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom