MОЖЕ ДА ПИШЕ НЕКОЈ ЗА ГОСТОВАЊЕ ВО ЗАДАР?! ЗНАЕМЕ ДЕКА ПОБЕДИВМЕ СЕ Е КАЖАНО..ДАЈ КАЖЕТЕ КАКО ДА ОДИМЕ ВО ЗАДАР..ЌЕ ИМА ЛИ ПЛАТЕН ПРЕВОЗ КАКО ШТО БЕШЕ ТОА НА ХРВАТСКА-МАКЕДОНИЈА ФУДБАЛ ВО ЗАГРЕБ!!! ПИШЕТЕ НОВИ ИНФОРМАЦИИ!! СИТЕ ВО ЗАДАР!
БРАВО МАЈСТОРИ
Го оставија срцето на теренот, така се игра за Македонија !!!!
Кире ВЕЛЕМАЈСТОР , ама и другите одиграа максимално квалитетно, посебно Ристовски и Мојсоски
Ако продолжиме вака нека му ја мислат другите
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА
На десктоп ми е сликата од Кире и кога да ја погледнам се возбудувам и ми се ежи кожата. Секоја ЧЕСТ МАЈСТОРИ ЕДНОСТАВНО НЕМА ЗБОРОВИ КОИ МОЖАТ ДА ГО ОПИШАТ ТОА ШТО ВИЕ ГО НАПРАВИВТЕ ДЕНЕСКА. ФАЛА ВИ ЗА ОВИЕ МОМЕНТИ НА УБАВИНА И УЖИВАЊЕ ШТО НИ ГИ ПОДАРИВТЕ.:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:lee:lee:lee:lee:
1. Германија 4
2. Данска 4
3. Македонија 2
4. Србија 2
5. Полска 0
6. Норвешка 0
Мислам дека така ке изгледа табелата. Противниците се Србија, Данска и Норвешка. Србија би требало да ја победиме, а со Норвешка и Данска ке биде интересно зашто ако се гледа со Исланд ни стои тој Скандинавски стил на игра.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.