Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.838
- Поени од реакции
- 17.505
Пробај сега отвори или контактирај го продавачот.
Еве до денеска месец дена и сеуште пратката не е пристигната кај мене. Дигнав раце, се е џабе и повеќе никогаш нарачки од алиекспрес. Напишав и порака до испраќачот пред две недели, одговор нема.Пробај сега отвори или контактирај го продавачот.
Ако не можеш како диспут да го искористиш тоа, онда јбг. ПРовери пак дали можеш, јас ги замарав им пратив дека продавачот ме кулира и ми вратија пари.Еве до денеска месец дена и сеуште пратката не е пристигната кај мене. Дигнав раце, се е џабе и повеќе никогаш нарачки од алиекспрес. Напишав и порака до испраќачот пред две недели, одговор нема.
Пазарувам од продавници што имаат добар рејтинг и многу следбеници (пред се порачки). Тие ми се сигурни, никогаш ме немаат зафркнато со пратка. Порано кога гледав да купам најевтино нешто, а притоа да има малку нарачки истиот продукт, си барав dispute најчесто. Нека биде лекција.Еве до денеска месец дена и сеуште пратката не е пристигната кај мене. Дигнав раце, се е џабе и повеќе никогаш нарачки од алиекспрес. Напишав и порака до испраќачот пред две недели, одговор нема.
Според тракингот пратката е тука во МК од 15.05.2023. Тоа е некој андроид бокс, чини 30 долари, не е подложен на царина.Пазарувам од продавници што имаат добар рејтинг и многу следбеници (пред се порачки). Тие ми се сигурни, никогаш ме немаат зафркнато со пратка. Порано кога гледав да купам најевтино нешто, а притоа да има малку нарачки истиот продукт, си барав dispute најчесто. Нека биде лекција.
Непопуларните продавници доволно е документите да не ги пополнат како што треба, и пратката да се стопира. Тоа се случува кај нив.
во пошта ќе одишСпоред тракингот пратката е тука во МК од 15.05.2023. Тоа е некој андроид бокс, чини 30 долари, не е подложен на царина.
Се сомневам дека завршил тука во некој туѓ џеб. Како да е јас ќе го папам , го нарачав за еден пријател и сега треба да му ги вратам парите јбг.
Не мора да значи дека е таму и мене на пратката ми пишуваше дека е дојдена тука, па не стигна, а нарачав десет работи. А да и бев во пошта.во пошта ќе одиш
Требало да кликнеш Open Dispute пред да помине терминот! Понекогаш копчето е офскрин (не се гледа) и треба да ја намалиш веб страната за да кликнеш.Според тракингот пратката е тука во МК од 15.05.2023. Тоа е некој андроид бокс, чини 30 долари, не е подложен на царина.
Се сомневам дека завршил тука во некој туѓ џеб. Како да е јас ќе го папам , го нарачав за еден пријател и сега треба да му ги вратам парите јбг.
Кога е крајниот рок на испорака наведен од испраќачот? Некогаш крајниот рок е подолг од месец дена.Еве до денеска месец дена и сеуште пратката не е пристигната кај мене. Дигнав раце, се е џабе и повеќе никогаш нарачки од алиекспрес. Напишав и порака до испраќачот пред две недели, одговор нема.
28.05.2023, а до денес точно еден месец како е поминат рокот на испорака.Кога е крајниот рок на испорака наведен од испраќачот? Некогаш крајниот рок е подолг од месец дена.
Дали провери во пошта? Доколку тракингот кажува дека пратката е во пошта а тие од таму се прават на удрени значи дека некој си го зел. Во тој случај единствено пробај да се обратиш до здружението за заштита на потрошувачите затоа што проблемот не е во алиекспрес.28.05.2023, а до денес точно еден месец како е поминат рокот на испорака.
Се е џабе, всушност уиграна лоповска работа.Дали провери во пошта? Доколку тракингот кажува дека пратката е во пошта а тие од таму се прават на удрени значи дека некој си го зел. Во тој случај единствено пробај да се обратиш до здружението за заштита на потрошувачите затоа што проблемот не е во алиекспрес.
Go imas traking number u porackata na telefonot....pocnuva so ub i brojki .....mora da go imas kazi ko toj broj i ke ti ja dadat pod uslov da e stignata u posta a i tamu se proveruvA so toj broj na sajtot na postaСе е џабе, всушност уиграна лоповска работа.
Пратката е пристигната на 15,05 и сега во пошта не ја бараат по датум или име и презиме, ми го бара баркодот од пратката.
Како можам јас да го имам баркодот тој е на самата пратка.
Еве ова им го покажувам од тел.Go imas traking number u porackata na telefonot....pocnuva so ub i brojki .....mora da go imas kazi ko toj broj i ke ti ja dadat pod uslov da e stignata u posta a i tamu se proveruvA so toj broj na sajtot na posta