А1 Македонија (VIP)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Студирам Информатика и компјутерска техника ,имам работено со мобилни имам исксуство брзо учам...плус и доста отворив теми и пишував занив дека имаат најдобра понуда спрема мене мислам не би згрешиле да не ме изберат ... :) не гледам причина да не ме изберат....треба до вечер да ми се јават па ке ве известам после тоа како било дали ме избрале или не :)
хммм јас скоро се префрлив од т-мобајл на вип и ти вака како доволно стручен и компентентен кажи ми дали сум направила добар избор.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
хммм јас скоро се префрлив од т-мобајл на вип и ти вака како доволно стручен и компентентен кажи ми дали сум направила добар избор.
Па подобро е на VIP поефтини се претплатите и плус имаш разговори во нивната мрежа за 0 денари :smir:

A за кој одел? Или во продавница :)

Гуд лак:cveke:

Ништо не ми се јавија вечерва исто и на девојчето што го запознав таму не му се јавиле исто.Девојчето има искуство повеке одмене има работено во тобако и работено со договори од t-home i t-mobile другите што ги знаев беа без искуство некои беа келнери и шанкери\ки :toe:

Член од
14 октомври 2009
Мислења
78
Поени од реакции
10
vo VIP prepaid sum i prezadovolen sum,no izgleda epten malce ja korigiraa cenata na vip2 tarifata. bez DDV bese 2 denari minuta i 2 denari sms i vospostavuvanje na povik bese 3, znaci sevo ova so DDV povik 2.36,a sea na nivniot sajt stoi povik so ddv 2.5 malo pokacuvanje haha, sms poraka so DDV treba da bide 2.36 a sega pisuva 2.5 na nivniot sajt malo pokacuvanje , a vospostavuvanje povik so ddv bese 3.54 a sega ramno 3.5. ovde ima spustanje na cenata :vozbud: glupost. znaci sega minuta razgovor kon site mrezi vo prvata minuta ne e veke 5.9 tuku ramno 6 haha. ne e kojznae sto no sepak ima nesto pokaceno. znaci otsega ne 2 denari minuta i 2 denari sms tuku tuku 2.11 minuta i 2.11 sms no ima namaluvanje na cenata na sms porakata bese so ddv 2.15 a sega e 2.11 yeahhhhhhh hahaahahahah :pos2: http://www.vip.mk/cm/offer/prepaid/tariffmodels/viptop/index.php

uste nesto ako moze nekoj da mi kaze za ova sto primiv sms poraka deka cel den sabota ke bide pesplatno kon cela VIP mreza, ke bide li samo ovoj vikend ili sekoj vikend ?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.959
Поени од реакции
4.461
pa dobro dojde ova od vip so novite tarifi so se DDV bez skrieni trosoci ...se povejke broevi memoriram vo imenikot so 077~078 a i nekoi drugari me izvestija deka so istite broevi im se samo na Vip 590 koristat ..kon cela mreza 1000 min i vo pretplatata od 590=100 minuti kon site broevi vo MK fix/mob....
kako kese prosiruva korisnickata baza na pretplatnici taka se podobro ke bide : )

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Ако аплицирате во VIP за работи и ве викнат на интервју да знаете дека сето е со врски и партиски . Точно е ова :helou:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Знае ли некој на кој број треба да свртам за да ја активирам таа услугата шо е 200ден за колку мин таму кон еден број ли не знам како беше на припејд???

Член од
29 август 2008
Мислења
5.959
Поени од реакции
4.461

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Ако аплицирате во VIP за работи и ве викнат на интервју да знаете дека сето е со врски и партиски . Точно е ова :helou:
кој губи има право да се лути.

Ама нели во Handy аплицираше за работа? А не директно во ВИП? Едни со други немаат врска. Handy е само препродавач на ВИП.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
кој губи има право да се лути.

Ама нели во Handy аплицираше за работа? А не директно во ВИП? Едни со други немаат врска. Handy е само препродавач на ВИП.
Во хенди видов денеска некои две девојки на обучување кои не беа на интервјуто .... за во вип ми се пофали девојчето што не го одбраја во хенди како мене дека со врски средила за да почни со работа во вип од следниот месец :)
Мислев дека само во t-mobile се партиски примени...некои од вработените што ги знам и ми потврдија али ете и во VIP било исто :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Вип ич не чини само то имам да кажам

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Можам само да кажам од извори дека газдите на Хенди се бугари и ги малтретираат вработените како во ниеден салон за мобилна телефонија во земјава. И тоа оригинал бугари прости цигани.

Така да можда и поарно што не те примиле.

А за робата во Хенди да не правам муабет - служи за продавање на луѓе што не прошетале. Демек ајде да ги стрижиме тие што не знаат. Футролите ги продаваат за 250 и повеке денари, а БУКВАЛНО истите ги има по пазариве за 80-100 денари.

Проверете и сами.

За батериите што ги продаваат, еве го комшијава зеде и не е задоволен воопшто... Што пак ме тера да мислам дека се како пазарскиве. Ваљда од исто место земаат роба.

Ја собираат робата навечер па често им се случува да им падне по некој телефон/апарат, гребаниците не се случајни (да не правиме муабет за невидливите внатрешни оштетувања). Така да....

Хенди е бугарско срање. То е то. Имам пријатели што работат таму но не купувам ништо од таму по тоа што ми го кажаа.

Член од
13 април 2007
Мислења
67
Поени од реакции
0
Еј, а Антариас добри се? И тие мислам дека се партнери на ВИП. Сакам да земам nokia e71 ама го нема во ВИП, па мислев од Handy да земам или од Антариас ако ги имаат.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Еј, а Антариас добри се? И тие мислам дека се партнери на ВИП. Сакам да земам nokia e71 ама го нема во ВИП, па мислев од Handy да земам или од Антариас ако ги имаат.
Појма немам. Ако веке си решен да го земаш на ВИП постпејд јас би го зел или од Антариас или од директен салон на ВИП. Инаку можеш да си прашаш и во 2be, како само апарати имаат доста добри цени.

Додуша и во ONE (старо космофон) мислам дека имаат сега и тие добри пост-пејд тарифи, прашај и таму убаво.

Твој е изборот, некој погоре спомна за Handy па не одолеав да напишам што знам за нив, бидејќи не сакам никој да ме прави будала кога одам да купувам. Да ми продава пазарска чкарт роба по набилдани цени и телефони и апарати што незнам по колку пати се траќани во денот. Па после кога ке го купиш и нешто ако рикне ке те прават тебе кривец и будала.

Kajgana Shop

На врв Bottom