А1 Македонија (VIP)

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.945
Поени од реакции
5.799
АЛбанциве се тежок фашизам форма на племе .
Замисли газдата на Кипер сите имиња на производите да ги напише исклучиво на албански јазик а на вработените етнички албанци им нареди строго на албански јазик да комуницираат со муштериите а доколку некој ги праша на македонски овие да му одговорат NUK KUPTOJ.

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.093
Поени од реакции
730
Albafon bese tezok debakl, se obrakjaa samo na albanski i so toa nieden makedonski klient nema da dojde...
Автоматски споено мислење:

Замисли газдата на Кипер сите да имиња на производите да ги напише исклучиво на албански јазик а на вработените етнички албанци им нареди строго на албански јазик да комуницираат со муштериите а доколку некој ги праша на македонски овие да му одговорат NUK KUPTOJ.
covekot biznis pravi, saka i tie albanci da ziveat podobro so market koj nudi golem izbor i evtini ceni, a Albafon se mavaa vp gradi deka se Albanci... pa ako im mislis dobro na graganite napraj sopstvena mreza i stavi ceni kako Lajka... dela, ne pompa.

Член од
22 февруари 2024
Мислења
885
Поени од реакции
2.846
вработените етнички албанци им нареди строго на албански јазик да комуницираат со муштериите
а ми се десило ова ,оти ? касиерката не знаеше македонски ниту друг оти од село е дојдена

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.429
Поени од реакции
765
а ми се десило ова ,оти ? касиерката не знаеше македонски ниту друг оти од село е дојдена
Зависи од град до град, пример Струга нема проблеми а вработените им се мешани...туку отидоа offtopic муабетиве

Член од
22 февруари 2024
Мислења
885
Поени од реакции
2.846
A1 vo Bugarija i finansisko drustvo e, dava krediti, gazat tamu, a vo Ex-Yu se vlece rabota, nema konkurencija.

Од контакт центар ти се јавуваат за задоцнета рата или сакате одложување на плаќање на ратата со одреден надомест за неколку дена .

Член од
6 април 2014
Мислења
5.071
Поени од реакции
6.429
Za Grcija letovo najevtin roaming ima A1, 10GB za 999 ili besplatno preku razmena 50GB od A1 NetSef.

Vtora opcija eSIM https://net2go.eu/esim-greece
За сите што се заинтересирани за есим има една македонска страна https://www.esimsurf.com преку која јас користам есим во грција и дечќите се супер па може да добиеш и дополнителен попуст.

Член од
22 февруари 2024
Мислења
885
Поени од реакции
2.846
За сите што се заинтересирани за есим има една македонска страна https://www.esimsurf.com преку која јас користам есим во грција и дечќите се супер па може да добиеш и дополнителен попуст.
поскапи се од А1 наш. Едно 4/5 евра плус .
За 999 денари имам цел свет со 10 гига интернет .
Со твојот предлог само Европа е 22 евра со 10 гига во споредба со нашиот кој е 16 евра за 10 гига интернет

Член од
6 април 2014
Мислења
5.071
Поени од реакции
6.429
поскапи се од А1 наш. Едно 4/5 евра плус .
За 999 денари имам цел свет со 10 гига интернет .
Со твојот предлог само Европа е 22 евра со 10 гига во споредба со нашиот кој е 16 евра за 10 гига интернет
Што брзина добиваш за таа цена?

Член од
6 септември 2021
Мислења
322
Поени од реакции
560
Едно прашање. Моментално сум на постпејд во А1 со истечен договор. Сакам да се префрлам на понудиве што им се од припејд,меѓутоа не ми го даваат истото бројче.
Дали сега ако од А1 се префрлам на Lyca Mobile 1 месец, и после тоа пак се вратам од Lyca на А1 ќе си го задржам истото бројче и притоа автоматски ќе ми се префрли во при-пејд?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.521
Поени од реакции
2.660
Едно прашање. Моментално сум на постпејд во А1 со истечен договор. Сакам да се префрлам на понудиве што им се од припејд,меѓутоа не ми го даваат истото бројче.
Дали сега ако од А1 се префрлам на Lyca Mobile 1 месец, и после тоа пак се вратам од Lyca на А1 ќе си го задржам истото бројче и притоа автоматски ќе ми се префрли во при-пејд?
So eden zbor DA :)

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.429
Поени од реакции
765
Пробај иако би требало да може така. Тоа ти едина опција од постпејд на припејд па на припејд друг оператор

Kajgana Shop

На врв Bottom